• +18
  • Part10 özü nereye çekersen oraya gider seks içerikli..

Bizimde lisede geometri öğretmeni tahtaya biseyler yazdı deftere geçirmemizi istedi. Öğretmen tam da bir kız arkadaşın önüne geçmiş tahtayı göremiyor. Hocam çıkar mısınız? Dedi. Hoca da çıkamam tipim değilsin, dedi. Lise bitene kadar o öğretmenle aramızda şaka oldu unutulmadı bu. Hatta yıllıkta bile bunu kullanmıştık 😂

Amcamın kızına kayınvalidemgil kayınbabamgil eşim falan oturmaya gitmiştik ortam sessizdi eşim birden durup dururken bana bakarak kadınların osuruğu çok şifalıymış dedi instagramda realsden görmüş 😂 kayınbabam kayınvalidem hep bana bakmıştı çok utanmıştım 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂

bir yıl sonra

aykirikadin devam ettirelim 😂
Eşime bazen şunu şuraya koy dediğim zaman 😂
Ben çok güzel koyarim deneyimmi söylüyor 🤣
Bı ara pazara gitik pazarcinin birliyle ne kadar demiştim adam anlamamıştı neyi abla dedi hıyar dedim
adam güldü hâliyle bnde utandım
Salatalık ne kadar abi dedim duzeltim 😂

aykirikadin
Okurken cok guldum benimde bir anim var anlatayim.
Yurt disinda folkler ekibiyle Turkiye’ye geliyorduk. İstanbulda otobus degistirdik haliyle turk sirketine bindik. Halam folkor ekibinin baskaniydi bizim buralarda (meyve suyuna SOk) deniyor. Muavin serfis icin geliyordu ki halam bir anda bagirmaya basladi cocugum bana bir sok, kizima bir sok, kardesimin kizlarida orda onlarada bir sok ha dur erkekler de arkada onlarada tek tek sok… çocuk şoka girdi ama otobuste hakhalar durmadi. Gulmekten de diyemiyoruz ki sus rezil olduk yok kadin birde diyor oglum cocuk bunlar bakma gulduklerine…

3 ay sonra

Benim hiç böyle bı anım yok galiba hepsine çok güldüm 🤣🤣

aykirikadin Yanlış anlaşılma değilde şöyle bir olay gelmişti başıma babam müşteri hizmetleri ile konuşuyordu biz de farkında değildin annemle Müge Anlı izliyorduk o sırada annem bir kızı görd orada sanırım olmaması gereken bir kişiyle birlikte olmuş annem de adamla yatmış diyeceğini bu kızı sikmişler dedi bağırarak söyledi ve müşteri hizmetlerindeki kadın bile duymuştu bu soyledigini Babam bayağı bir kızmıştı telefonu kapattıktan sonra😂😂😂

aykirikadin bende dalgınlık yorgunluk abimin 4 çocuğu var düz duvara tirmaniyorlar insanın beynini şey ediyorlar bana geldiler abim karşımda oturuyor göğsümü çıkarıp kızımı emzirdim ama memeyi verdiğim anı hatırlamıyorum bile Kızım beni gordumu açıyordu abim hiç bozuntuya vermedi çok utanmıştım belki beş dakika emzirdim göğsüm açık bir şekilde