evinamin031120 Canpare Geç döllenme olabilir mi çünkü benim gecikmemin 3.günü negatif çıktı 10.gün yine negatif çıktı ama kanda çok düşük değerle öğrendim
Canpare evinamin031120 olabilir ya ekim 22 yumurtlama tarihimde sanırım o zaman kaçtı🤭 göğüslerim sanki süt toplar ya emzirirken öyle bi sızı oluyor
Canpare evinamin031120 evet ben de kızımda öyleydim ama hamile kalır kalmaz değil 4-5 haftalıkken bu durumdaydım
Canpare Cheery evet biraz fevri davrandım belirtilere istinaden zaten 12 gün falan oldu yumurtlama tarihimin geçmesi o zaman kaçmış olabilir
premise Canpare Testiniz negatif cikmis ama bana var gibi geldi 🤭 tarihiniz gecikirse yineleyin ya da direkt kan verin 🥰 benimde en erken belirtim uykuydu, oturdugum yerde bi anda uyuyakaliyordum ve nasil uyudugumu hatirlamiyordum 😂
Canpare premise Cumartesi günü regl tarihim merakla bekliyorum 😅 normalde öne atar tarih bakalım cumartesi olmazsam tekrar bi test yapacağım 🤓
Canpare premise aslında çok da istekli değilim 😂 öyle mi görünüyorum 🤭bi kızım var ikinciyi düşünüyorduk tabi de şimdi değil tabi olursa üzülmeyiz 🥰
premise Canpare 🤭🤭 istekli degil de heyecanli gibi gorunuyordunuz 🤭 Rabbim istediginiz zamanda saglikla versin diyelim o zaman 🙏🏻🥰