Canpare evinamin031120 evet ben de kızımda öyleydim ama hamile kalır kalmaz değil 4-5 haftalıkken bu durumdaydım
Canpare evinamin031120 olabilir ya ekim 22 yumurtlama tarihimde sanırım o zaman kaçtı🤭 göğüslerim sanki süt toplar ya emzirirken öyle bi sızı oluyor
Canpare Cheery evet biraz fevri davrandım belirtilere istinaden zaten 12 gün falan oldu yumurtlama tarihimin geçmesi o zaman kaçmış olabilir
premise Canpare Testiniz negatif cikmis ama bana var gibi geldi 🤭 tarihiniz gecikirse yineleyin ya da direkt kan verin 🥰 benimde en erken belirtim uykuydu, oturdugum yerde bi anda uyuyakaliyordum ve nasil uyudugumu hatirlamiyordum 😂
Canpare premise Cumartesi günü regl tarihim merakla bekliyorum 😅 normalde öne atar tarih bakalım cumartesi olmazsam tekrar bi test yapacağım 🤓
Canpare premise aslında çok da istekli değilim 😂 öyle mi görünüyorum 🤭bi kızım var ikinciyi düşünüyorduk tabi de şimdi değil tabi olursa üzülmeyiz 🥰
premise Canpare 🤭🤭 istekli degil de heyecanli gibi gorunuyordunuz 🤭 Rabbim istediginiz zamanda saglikla versin diyelim o zaman 🙏🏻🥰