Riri Tek sebebi engellenmemiş olması olabilir mi?
Instagram Engeli
buzdankalpler Engelledigime eminim bi ara baktim ismi cikiyordu bi iki gün önce baktim yok
Riri o da seni engellemiş
Riri Bende de aynı sorun var bende engellediğim insanı göremiyorum 🤷🏼♀️
Rabiakyldr Engelli listesine baktiginizda da mi görmüyorsunuz ?
Delininbiriii Onu engelledigimi bilmiyor…
Riri Görmüyorum maalesef sadece yakın tarihte engellediğim hesapları görüyorum ama 1 ay öncesi veya daha uzun zaman süredeki engellediğim hesapları görmüyorum arama butonuna engellediğim hesabı yazıyorum belki İnstagram kaldırmıştır diye ama orda da yok
Rabiakyldr Ben yakin tarihte engellemistim ama ilk engelledigimde engellilerin arasinda duruyordu sonra tekrar bi bakim dedim baktim yok. Bende ise cok eönceden engellediklerimin hesabi görünüyor hâla.
Riri Sildim yükledim yine aynı ama başka hesaptan bakınca görülüyor yani kişi hesabı kapatmamış anlamadım nasıl bir iş 🙎🏼♀️
Rabiakyldr Bende durum farkli senin ki demek ki seni de engellemis benim engelledigim büyük ihtimal Instagram hesabini dondurmus veya silmis cünkü ben baska hesaplardan ismini aratinca oralardan da cikmiyor.
Riri Ama beni nasıl engelleyebilir ki beni bulamıyor sonuçta bir türlü çözemedim
Rabiakyldr Senin hesabin oldugunu biliyor mu yani daha önce kullandigin hesabinda iletisiminiz oldu mu biliyor Olmasi lasim ki dediginize göre baska hesapta cikiyor ama sizin hesabinizda cikmiyor Bu onun sizi engelledigi anlamina geliyor
Riri Ama engellediğim kişi beni tanımıyor ve onu engellediğimi bilmiyor sadece çok önüme çıkan olduğu için 🤷🏼♀️