premise kesinlikle öyle ya ben inanamadım aslında yapmıyordur dedim ama dün adamla bir araya gelip birlikte olurken ses kaydı atınca dedim gerçekten bu boku yiyo

3oda1salonmide Bence direk iletişimi kesin. Söyleseniz ne olacak ki aklı sıra eşinden intikam alıyor olan kadına olmaz. O yüzden muhattap dahilinde olmadan uzaklaşın.

3oda1salonmide Cok korkunc bi durum, benimde ablamin vardi boyle bi tanidigi direkt iliskisini kesti hic hos seyler degil. Hani arkadasligini devam ettirsen bile yarin bigun bu ortaya cikinca esin sana bile boyle bi insanla neden gorustun diyebilir

3oda1salonmide Kocasina degil ama kendi eşine anlatmalisin bence. Ses kaydi falan is baska yere dogru gidiyo çünkü. Bi insan bunun sesini niye baskasina atar onu da anlamis degilimm.

3oda1salonmide Minareyi calan kılıfını hazırlarmış o bokları yiyebilen her işin icindende sıyrılmasını bilir sen bence hic karisma kötü sen olursun.Eger elindede delilin yoksa birdaha o kadınla görüsme numarasını falan sil boşver kendi pisliklerinde boğulsunlar.Ama o ara bol bolda dua etki allah kendiliginden herşeyi gün yüzüne cıkartsın senin yapacagin şeyler bol dua edip allaha havale etmen ve kadınla iletişimini tamamen kesmen.Birde şoyle düsün evli oldugu halde başka erkeklerle inip binebilen biri(bu erkek icinde geçerli buarada)sen kocanı ayartmayacağı ne mağlum

Kardeleen aynen öyle yaptım iletişimi elstim o an korku düştü ayrıldım dedi bende sen bilirsin nemi ilgilendirmez deyip bitirdim

premise aynen de öyle bir de adın arada kötüye çıkar yani bir düşünsene herşeyi beraber yaptık desene bildiğin kızmk dpğruladıltan sonra istediğin kadar işin içinde değilim de yani

Sokaklambasi bende kendi kocama söyledim iletişimi de kestim Allah ıslah etsin demekten başka çarem kalmadı

Yasak_elma kesinlikle Öylr ya ben iletişimi direk kestim zaten inşallah gün yüzüne çıkar bir gün de bu yük omzumdan kalkar ama dediğiniz gibi ben bişey deswm ya yalancı ya da yılanın başı olurum karışmamak en iyisi

3oda1salonmide aldatan erkek olunca kadın cinayet islemiyor ama kadın aldatinca cinayet şiddet vb olaylar çok yaşaniyor bu yüzden siz o ahlaksız kadınla tamamen bağlantınızı koparın derim . Evet zamanında eşi de onu aldatmis ama kendine saygısı olan şerefli namuslu bir kadın kısas yapmak yerine namusuyla boşanıp ondan sonra ne halt yiyecekse yerdi . Bir de size sende yap diye akıl vermesi falan iğrenç ya iğrenç gerçekten hemcinslerimden tiksinir oldum . Çocukları yoktur inşallah ya varsa eğer çok üzülürüm yazık o çocuklara baba namussuz anne namussuz kimin şeyi kimin seyinde belli değil … Allah ıslah etsin

taricat amin amin 4 çocukları var en küçüğü 1 yaşında bu yüzden çok arada kaldım zaten kahretsin ki ikisi de birbirinden kötü

3oda1salonmide yazık ya kıyamam o yavrulara 🥺 ne yazık ki insan ailesini ana babasını secemiyor işte 😣 Allah onlarin yüzü hürmetine ıslah etsin yola getirsin pis mahluklari