Ecoss123 Evlilikte yaş gibi kuzum yıl aldıkça hem tecrübelendiyor hemde olgunlaştırıyor. 4 yıllık evliyim, ilk zamanlar olmasa da bizde sonraları çok kavgalar ettik bişeyleri rayına oturtup biz evliyiz diye kabullenene kadar birbirimizi adamakıllı tanıyamadan baya yıprattık o süreçlerde mesela. Herkesin evliliği kendine özel belki bunları yaşamadan eşini tanıyamacaksın ama kendini üzme bunlar için. Cinsellik konusuna gelince biraz düzen gelene kadar istemende normal keşke biraz karşılıklı olmuş olsaydı derdini çözdükten sonra bunu düzene sokmanız çok kolay.
Sadece beklentini düşür tartışabilirsiniz ama kabuğuna çekil bişey bekleme. Valla zor oluyor ama birazda olsa çabala ağlama mesela. Sonra zaten iki taraf sakinleyince o beklediğin adım atılıyor. En azından konuşmak için sakin bi ortam yakalıyorsunuz, bırak aklında güzel kalsın. Ben çok özledim 2 aylık evli olduğum zamanları :) burnumda tütüyor. İlgi alaka bakımından değil yıl geçtikçe daha da artıyor sevginiz daha da güzelleşiyor. Ama o ilk ayların tadı çok başkaydı yediğin yemeğin bile ☺️🥲