• Muhabbet
  • Tık doğdu mu güneşimiz? ☀️

Günaydıııınnn 💃🏻

Hepimizin sabahları uyanınca yaptığı rutinler illaki vardır. Ben uyandım şimdi hemen oğlumla bi öpme koklaşma seansı sonra hemen el yüz yıkama vee uyanır uynmaz miss kokulu bi kahve 🫠 Hemen yakalıyorum modumu. 😋

Sizin sabah rutininiz nedir? Uyanınca neler yapıyorsunuz? Ben kahvemi aldım geldim, modunu yakalayanı bekliyorum.🥳

Not: Modunu yakalayamayanlara, enerjisiz uyananlara enerji yüklemesi yapılır. 🙈🤪

Bisaniye Günaydın bizde sabah uyanıp kızımla giyinirken öpüş koklaş yaparız sonra kızımı babasıyla babannesine gider bende işe doğru yola koyulurum pek güneş doğacak sabahlar olmuyor malesef bizimki 😂

Bisaniye sabahın köründe sigortada mükellef ile buluşacak olmanın verdiği acıyı hiç bir şarkı dindiremez bugün kavga varr 😂😂😂

Bisaniye sabah kalkarız oğlumu emzirir öper koklar el yüz wc yapar yatağımı düzenler kızımı uyanırırım kahvaltı hazırlarım oğlumla kızımı doyurur kızımı giydirir okula yollarım sonra ev işi ortalık toplar robot süpürgeyi açarım o süpürgen bir kahve içer toz alırım sonra yer silerim oğlumla oynar ona çorba içirir öğlen uykusuna yatırırım akşama da yemek Faslı başlar çamaşır varsa hallederim tabi bir saat robot süpürge çalışırken böyle geçiyor 😂

Bisaniye doğdu ama parçalı bulutlu 😂bugün eşim izinli az önce kahvaltı yaptık. Kahveyi her öğün içerim ama sabah noo 😭 dışarı çıkmadığım sürece güneşim gelmeyecek bugün anladım

Bisaniye uyanıyorum direk telefona bakıyorum 15 dk yatakta oynuyorum sonra camı acıyorum sabahlıgımı giyiyorum direk balkona koşuyorum .sabahları böyle tertemiz bir hava varya direk yüzüne o soguk hava vuruyor kus sesleri falan asırı seviyorum direk ayılıyorum🍂💆🏻‍♀️ sonra yüz yıkama ve cilt bakımı ardından mutlaka goz maskesi takıyorum ve tabiki kahve normalde .türk kahvesi delisiyim ama sabah filtre kahve yapıyorum cünkü kahve kokusu kahve oğütürkenki o sesi tüm mutfaga yayılıyor kendi ☕️köşeme yoga halısı mı denir onu seriyorum eskiden daha uzun yapardım ama suan 10-15 dk yapıyorum iyice esniyorum rahatlıyorum vs bir kac dakika da kendimi dinliyorum sonra kalkıyorum ciceklerimi suluyorum yesil yesil renk renk 🌸🪴ardından vücut bakımı bunu da kısalttım vakit yoksa 7 dk fln yapıyorum once kuru fırca yapıyorum tüm vucuda sonra güzel kokulu bir yag sürüyorum masaj yapıyorum boyundan ayak bileklerine kadar ve asırı dinc enerjik oluyorum 🧘‍♀️🧖🏻‍♀️güzel kokmak için koku rutinim var onu da yaptıktan sonra giyiniyorum yumusacık mis kokulu tenin üzerine ya rahat seyler yada sık bisey giyip bitiyorum

Bisaniye uyanınca önce oğlumu emziriyorum alt değiştirme seansı sonra öpme koklama ,lavonaya giriyorum Ve cuuup mutfağa çay suyu koymaya Çay içmeden ayılamam 😃Çay demlenirkende kahvaltı öyle gün başlıyor benim

Cicikiz Gerçekten her gün yer silip toz alıyor musun? Gel kız alnından öpeyim 🤩

Akrep Parçalı bulutlu muu ? 🙈 O zaman hemen dışarı koşş ben şimdi çıkıyorum🥰

Nietzsche bu tartışmayı sabitledi.

Rouge bu arada 7 saatlik uykuya cok dikkat ediyorum tam olarak 7 saat uyuyorum sonra uyanıyorum ve hep aynı saatte uyuyorum hersey hep planlı bende birgün aksarsa tüm düzenim bozuluyor size de tavsiye ederim 7 saatten ne az ne cok uyuyun kendinizi asırı dinc enerjik hissedeceksiniz cünkü beyin kendini 7 saatlik uykuya hazırlıyor 8 saat uyusak yine enerjimiz düsük cünkü beyin diger 7 saati tamamlamak istiyor diye biliyorum bence cok da dogru

Bisaniye uyanir uyanmaz alarmi kapatip tuvalete kosarim😄 elimi yuzumu yikayip dislerimi fircalayip giyinirim. Cok ders dinleyeceklermis gibi kostura kostura canim ogrencilerime erkek meslek lisesine dogru yol almis olurum😄 bende oyle mis kokulu kahveler yok, ter kokulu ergenler var😄

Rouge evet katılıyorum hatta ne kadar az uyusam sabah o kadar enerjik kalkarım bende ama bı rutin yok malesef 😅

Rouge evet bunu bende okumuştum o yüzden hafta sonu çok uyursam daha çok sersem gibi olurum hafta içi de hiç 7 saate tamamlanmıyor 5 saat 6 saat 😅

Bisaniye evet yapıyorum canım maalesef bendeki takıntı bide evim dubleks üst katı iki güne bir yapıyorum süpürme silmeyi yani ama misafir odamı haftada bir diğer yerleri mutfak oturma odası yatak odası çocuk odası hergün yaparım ve iki bebe olduğu için camlar aynlar parmak izi olmadan hemen silinir 😂 takıntılıyım iki çocuklu ev gibi değil diyor komşular hep camlarında iz bile yok derler 😂