Esmerkiz Elizabeth Hollanda’dan selamlar😁burdada doğal gaz fiyatları yükseldi. 120€ öderken 190€ oldu allah sonumuzu hayır etsin elettirikli battaniyelerim vardı onları kullanıcağız🙈
Cicikiz Sokaklambasi kullanıyorum woolantın uyku tulumunu kullanıyorum hemde ama üşüyormuş gibi geliyor kızım 4 yaşında o giymiyor 😂
Sept Elizabeth ay daha açmadık biz. Elim varmıyor ne yalan söyleyim. Hayırlısı bakalım ne zaman pes edicez 😒
bitterdelisi24 Cicikiz olsun ya gene de sen o kadar acma :) daha bunun Aralık Ocak ayları var o zaman ne yakcan :)
Elizabeth Polyannacilik bizim karşı komşuya 198 gelmiş hayret ettim aradaki fark baya var zaten 95 KDV yazıyor kadın acmadi mi ki daha 😀😀
Cicikiz Yusra valla dubleks 6 2 4 banyo 4 balkon var düşün allahtan kiracıyım 😂😂 kendi evim olsa satıp üç artı bir 4 artı bir alırım çekilmez kız vallahi
Cicikiz bitterdelisi24 1400 TL gelmiş doğalgaz faturası komşularıma 654 filan gelmiş üç artı birlere onlarda 40 45 arası yakıyormuş
Mucize2 Elizabeth bizim ev o kadar soğuk değil halıları yıkamaya vermiştim 3 gün yaktım çocuklar yerlerde diye 152 TL gelmiş 😳