Allah’ın aşkına artık kafayı yemek üzereyim 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️😫😫😫😫ya bir çocuk doğduğu günden bu yana uyumaz mı 😣şuanda 1 yaşında bir oğlum var ne gündüz ne de gece uykusu var çocuğumda bir sorun olduğunu düşünüyorum artık😟😔😔😔hani nasıl anlatsam ağlamıyo da ama uyumuyo sadece beni uyutma diyo resmen ❗️❗️çıldırıcam artık nolursunuz yardım edin bildiğiniz bir yöntem veya ne bileyim bir dua her ne olursa açığım yeterki işe yarasın 😭😭😭😭her gün ağlıyorum nerdeyse neden bu çocuk uyumuyor diye 😟ve artık gerçekten çok fazla zorlanmaya başladım sağolsun eşimde bu konuda çok yardımcı oluyor ama o da bi yere kadar sabahları erkenden işe gidiyor adam onada lafım yok
Ama zaten sorunda bu değil ki oğlumun uyumaması ❗️😬Yani düşünüyorum yatmaması için bir sebep yok ne bileyim geceleri duşunu aldırırım mamasını yediririm altını değiştiririm ama yok yani uyumuyo bunu nasıl tabir edebilirim onuda bilmiyorum sadece içimi buraya dökmek istedim ve artık bağırarak bu çocuk uyumuyo diye sanki herkese duyurasım var 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️belki abarttığımı düşünenleriniz olabilir ama yemin ederim n eksik ne fazla tam olarak bu şekilde …Anne olabiliriz evladımıza karşı sorumluluklarımız elbette var ama bizde bir yerde insanız vallahi dayanamıyorum ailemde yanımda değil yurtdışında yaşıyorum bu da çok zorluyo beni
Offffff…. Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama lütfen beni anlayan bir kaç kişi çıkacaktır bişeyler yazın beni rahatlatın Allah rızası için??😫😔😭