Bazen uyusa bile sadece (en fazla ) 10 dakika uyuyo ve bence bu normal bir şey değil
❗️OĞLUM UYUMUYOR❗️
Bencede normal değil acaba maddi gücün varsa bu denli uyumayan bebekte gercekten 1 senedir iyi dayanmışsın uyku danışmanınamı gitsen önce doktora git inşallah bişey cıkmazsa uyku danışmanından uyku eğitimi al
Gurbetgelini_ hastalık yada sıkıntı veya alerjik durumu yok ise bazı bebekler uyumuyor malesef bı sebebi yok uykuyu sevmeyen bebekler mevcut Allah yardımcınız olsun
Gurbetgelini_ benimde 1 yasinda bebegim var oda ayni sekil gece uyumuyor karni tok hasta degil suyunu veriyorum ama genede 10 dk bi kalkiyor artik
- Düzenlendi
Gurbetgelini_ Allah yardimcın olsun canım benim cocuklarımda ilk dogduklarında uyuku nedir bilmezlerdi cok agladigimi istemeden isyan ettim zamanları bilirim simsiyah saclarımda bolca beyazlar var artık😞Maddi durumun iyiyse birkac seanla çözülen bi sorun aslında.Bu konu üzerine eğitim almış uyku kocları var bizim ulkemizdede seride samurkaş diye bir uyuku koçu var.Yorumlarının çoğu olumlu.Birebir aradım konuştum kadınla internet üzerinden bulmuştum.Seans başı ozamanlar 90lira alıyordu şimdi nekadardır bilmiyorum.Maddi gücüm el vermeyince benim youtube kanalımdan videolarımı izleyin oradan yardım alin dedi tabi yüz yuze uygulamalı egitim gibi olmaz olmadida zaten.Sen o egitimlere katilabilirim dersen arabi danış canım olmazsa videolarından yararlanırsın.
Gurbetgelini_ Kuzum benim de bebeğim 4 aylık doğduğu günden beri hiç uyumuyordu devamlı aynıydı 1 haftadan beri yanıma yatırıyorum pış pışlama töntemiyle uyutmaya çalışıyorum kısa süre sonra uyanıyor ama yanında oluyorum hemen tekrar pış pış yapıp tam uyanmadan tekrar uykuya dönmesini sağlıyorum böylelikle uyuyabiliyor beşiğine koyduğumda kesinlikle uyumuyor
sessizol Ya canım doğru uyku danışmanı iyi fikir ama bende Almanya’da yeni sayılırım nerde ne var kim nerde ne yapıyo yani bu konularda pek bir bilgim yok e tabi dilde olmayınca haliyle zor
Polyannacilik Evet öyle kesinlikle 😣
Sutlukahve2 İşte bunu çok merak ediyorum uykunda mı gelmiyo yavrum artık ben bayılacak gibi oluyorum nerdeyse ama çocukta tık yok sabaha kadar otursa oturur
Yasak_elma Ay Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim ❤️inşallah çare olur
Poncikanneee Canım benim oğlum 1 yaşında ve ne kadar yöntem varsa denedim resmen
Ama yok reddediyor
Gurbetgelini_ hadi ya Rabbim yardımcın olsun inşallah uyku eğitimini araştır bakalım canım belki işe yarar
Canım baybay damla dene bi istersen
Poncikanneee saol canım Allah razı olsun şu an bile ayaklarım uyuştu sallamaktan gözleri kapalı ama sürekli hareket ediyor yani dursam ağlıycak
Prensesannesiiiiii ya aslında onuda çok duydum da Almanya’da yok sanırsam Türkiye’de varmış
Gurbetgelini_ ewet canim turkiyede neredeyse bütün eczanelerde var araştır Bi istersen inşallah orda da wardir yoksa İnternetten sipariş verebilirsiniz
Gurbetgelini_ benim oglumda bir yasinda sizinkide istahsizlik varmi azini kitliyor yemiyor ve bu durum beni cok uzuyor☹️
Sutlukahve2 benim oglumda agzini kitliyor yemiyor bide ihh diyor careyi ac
birakmakta buldum ac karna stda goturup top oynuyoruz gelince maam diyor 😁tavsiye ederim. uykumuz vardi bu ara berbat durumda bozuldu disten olsa gerek
Sutlukahve2 yok çok şükür iştahsızlık yok ama uyku problemi yaşıyo baya
Gurbetgelini_ 3buçuk yaşında opkum var doğduğundan beri uyumaz o kadar yıprandım ki yaşlandım bide üstüne 5 buçuk aylık bi kızım var şuan o abisinden de beter doktorların söylediği bazı çocuklar uyku sevmez 😓