Bazen uyusa bile sadece (en fazla ) 10 dakika uyuyo ve bence bu normal bir şey değil

Bencede normal değil acaba maddi gücün varsa bu denli uyumayan bebekte gercekten 1 senedir iyi dayanmışsın uyku danışmanınamı gitsen önce doktora git inşallah bişey cıkmazsa uyku danışmanından uyku eğitimi al

Gurbetgelini_ benimde 1 yasinda bebegim var oda ayni sekil gece uyumuyor karni tok hasta degil suyunu veriyorum ama genede 10 dk bi kalkiyor artik

Gurbetgelini_ Allah yardimcın olsun canım benim cocuklarımda ilk dogduklarında uyuku nedir bilmezlerdi cok agladigimi istemeden isyan ettim zamanları bilirim simsiyah saclarımda bolca beyazlar var artık😞Maddi durumun iyiyse birkac seanla çözülen bi sorun aslında.Bu konu üzerine eğitim almış uyku kocları var bizim ulkemizdede seride samurkaş diye bir uyuku koçu var.Yorumlarının çoğu olumlu.Birebir aradım konuştum kadınla internet üzerinden bulmuştum.Seans başı ozamanlar 90lira alıyordu şimdi nekadardır bilmiyorum.Maddi gücüm el vermeyince benim youtube kanalımdan videolarımı izleyin oradan yardım alin dedi tabi yüz yuze uygulamalı egitim gibi olmaz olmadida zaten.Sen o egitimlere katilabilirim dersen arabi danış canım olmazsa videolarından yararlanırsın.

Gurbetgelini_ Kuzum benim de bebeğim 4 aylık doğduğu günden beri hiç uyumuyordu devamlı aynıydı 1 haftadan beri yanıma yatırıyorum pış pışlama töntemiyle uyutmaya çalışıyorum kısa süre sonra uyanıyor ama yanında oluyorum hemen tekrar pış pış yapıp tam uyanmadan tekrar uykuya dönmesini sağlıyorum böylelikle uyuyabiliyor beşiğine koyduğumda kesinlikle uyumuyor

sessizol Ya canım doğru uyku danışmanı iyi fikir ama bende Almanya’da yeni sayılırım nerde ne var kim nerde ne yapıyo yani bu konularda pek bir bilgim yok e tabi dilde olmayınca haliyle zor

Sutlukahve2 İşte bunu çok merak ediyorum uykunda mı gelmiyo yavrum artık ben bayılacak gibi oluyorum nerdeyse ama çocukta tık yok sabaha kadar otursa oturur

Poncikanneee saol canım Allah razı olsun şu an bile ayaklarım uyuştu sallamaktan gözleri kapalı ama sürekli hareket ediyor yani dursam ağlıycak

Sutlukahve2 benim oglumda agzini kitliyor yemiyor bide ihh diyor careyi ac
              birakmakta buldum ac karna stda goturup top oynuyoruz gelince maam diyor 😁tavsiye ederim. uykumuz vardi bu ara berbat durumda bozuldu disten olsa gerek

Gurbetgelini_ 3buçuk yaşında opkum var doğduğundan beri uyumaz o kadar yıprandım ki yaşlandım bide üstüne 5 buçuk aylık bi kızım var şuan o abisinden de beter doktorların söylediği bazı çocuklar uyku sevmez 😓