Poncikanneee saol canım Allah razı olsun şu an bile ayaklarım uyuştu sallamaktan gözleri kapalı ama sürekli hareket ediyor yani dursam ağlıycak

Sutlukahve2 benim oglumda agzini kitliyor yemiyor bide ihh diyor careyi ac
birakmakta buldum ac karna stda goturup top oynuyoruz gelince maam diyor 😁tavsiye ederim. uykumuz vardi bu ara berbat durumda bozuldu disten olsa gerek

Gurbetgelini_ 3buçuk yaşında opkum var doğduğundan beri uyumaz o kadar yıprandım ki yaşlandım bide üstüne 5 buçuk aylık bi kızım var şuan o abisinden de beter doktorların söylediği bazı çocuklar uyku sevmez 😓

Gurbetgelini_ benim oğlumun uykusunun geldiğini anladığında ayağa kalkıp hareketlenme durumu var bide bilerek uyutmuyo kendini ayağa alıp sallamak falan asla yok hiç izin vermedi buna bu yüzden de bi düzen oturtamadık 5-6 dan önce asla uyumuyoruz hayatım karardı😓

Poyraztaha30 Allah yardımcımız olsun gerçekten çok zorlayıcı bir durum
      Hatta o kadar yıprandım ki Türkiye’den izinden gelelim henüz 2 ay olmamışken tekrar annemlere gideceğim biraz dinlenmek için o derece yani

Gurbetgelini_ Benim oğlumda 1 yaş 9 aylık geceleri 50 kere uyanıyo sanki yeni doğulmuş bebek gibi.Bu sıkıntı bizdede var Allah yardımcımız olsun İnşAllah🙇‍♀️