wildangel suanda %100 zaten sifir olarak aldim. Dun butun sarj yiyen ozelliklerini kapadim bikac gun daha gozlemleyip applein kapisina dayanicam
İphone sarjiniz ne kadar gidiyor?
Sokaklambasi net 1 gün yetiyo ama gün içinde kullandığım uygulamalara bağlı
- Düzenlendi
delibirii onceki iphoneum 7 plusti. İlk zamanlar cok iyiydik sonralari ayni bu anlattigin gibi 😅pil sagligim %70 lere dusmustu ama. Sen hic baktin mi ? Pil sagligin düşmediyse bazi onlemler varmis cunku.
buzdankalpler suan benim de %28 bakalim geceyi bulucak miyiz
Sokaklambasi bende huaweinin valla eskiden ne güzel samsung kullanyodk hiç böyle sıkıntımz yoktu 🤦🏻♀️
Kbcr samsung un alev alma sorunu vardi ama ya elimde tutamiyodum bi sure sonra😂
- Düzenlendi
Sokaklambasi böyle de prizin başında elektirğe kapılcaz kız 😂😂
Sokaklambasi 1 gün gitse iyi ya. Hemen bitiyor
Kbcr Şayomi ❤️ ben
Rabiahanim ah yavru kusum🥲
Sokaklambasi evet surekli
Sokaklambasi benimde70 lerde maalesef😂 ama yaptırana kadar yenisini alırım diye düşünüyorum sonrada paraya kıyıp alasım gelmiyo öyle bi döngüye girdim bakalım🥲
Sokaklambasi Apple arayın onlarda bazı ayarları kapattırıyor bnde işe yaradı
wildangel Yaptim biseyler bi tık daha iyi gidiyo su an. Ama asla şayomim degil 😅
- Düzenlendi
delibirii Ben de xiaomi virali gibi oldum ama hsjsjssj telefonda xiaomi candir bunu cok iyi anladim
Sokaklambasi geceden geceye şarja taşırım 13 pro benimki şuan 24 sabah aldım şarjdan 😂
Sokaklambasi Aynen canım kullanıyorum baya TikTok Pubg İnstagram felan aktif kullanıyorum baya
BoncukunAnnesi vay be🥲
Cicikiz yuzde elli elli gidiyo suan yarınız yetiyo diyo yarınız yetmiyo iyice arada kaldim🤣
Sokaklambasi kullanımına bağlıdır canım benim sosyal medyam yok