- Düzenlendi
Sokaklambasi böyle de prizin başında elektirğe kapılcaz kız 😂😂
Sokaklambasi böyle de prizin başında elektirğe kapılcaz kız 😂😂
Sokaklambasi 1 gün gitse iyi ya. Hemen bitiyor
Kbcr Şayomi ❤️ ben
Rabiahanim ah yavru kusum🥲
Sokaklambasi evet surekli
Sokaklambasi benimde70 lerde maalesef😂 ama yaptırana kadar yenisini alırım diye düşünüyorum sonrada paraya kıyıp alasım gelmiyo öyle bi döngüye girdim bakalım🥲
Sokaklambasi Apple arayın onlarda bazı ayarları kapattırıyor bnde işe yaradı
wildangel Yaptim biseyler bi tık daha iyi gidiyo su an. Ama asla şayomim degil 😅
delibirii Ben de xiaomi virali gibi oldum ama hsjsjssj telefonda xiaomi candir bunu cok iyi anladim
Sokaklambasi geceden geceye şarja taşırım 13 pro benimki şuan 24 sabah aldım şarjdan 😂
Sokaklambasi Aynen canım kullanıyorum baya TikTok Pubg İnstagram felan aktif kullanıyorum baya
BoncukunAnnesi vay be🥲
Cicikiz yuzde elli elli gidiyo suan yarınız yetiyo diyo yarınız yetmiyo iyice arada kaldim🤣
Sokaklambasi kullanımına bağlıdır canım benim sosyal medyam yok
Sokaklambasi Falıma bakmadın ya ondan 😂
Apple maalesef öyle ya….Benim de alır almaz 1 ay sonra başladı sorun.
Hızlı şarj etme birde kapalı şarj yap.
Luna_woman Ayy cok tatlisin ya😂😂😂 ozur 😘 ben bi degisimi zorliycam galiba. 1 ay falan da kullanmadim ki sıfır telefon bu kadar kotu performans gosteremez diye dusunuyorum
Bisaniye yalnız değilsin
Sokaklambasi kendi telefonum bir gün gidiyor ama şirketin verdiği iphone üç saatte kapanıyor. Kıçı kırık telefonu verip uğraştırıyorlar..
Sokaklambasi Değişimi zorlayacaksan abart diyorlar.
Ben ilk aldım telefon sesi konuşurken kendi kendine kısılıyordu.
Bir ay kadar da bu sürdü.
Benim eşim pimpirikli olmadığı için maalesef bu konularda değişime ya da şikayete götürmedik.
Apple’ın adı var sadece içi boş yani benim düşüncem bu.
10 yıldır Apple kullanıyorum.Hiç memnun değilim.
Ama nedense hala Apple alıyorum 😂😂😂
Luna_woman Şayomiyi dene bi dahakine. Bana dua edersin 😂