Bitane cocuk var arkadasim benim instagramimi vermisti cocuga cocuk sevgilim var dedi neyse sonrada 3 hafta gecmis aradan instagramimi privatan cikardim ve story koydum ve tanimadigim biri story me bakti bende merak ettim fake hesaptan mesaj attim sonradan anladim ki o cocukmus ama cocuk hani adimi soylzmeden once dedi biliyorum kim oldugunu fln bende ona sevgilin var dedim cocuk da yok oylesine baktim dedi merak etmistim kagiti gordum fln ama aradan 3 jafta gecmis yani neyse sonra cocuk hep ozur diledi anlamadim yani sonra dedi arkadas da olmak istemiyorum senle yanlis anlama sonunda dedi inshallah baska birini bulursun ve blokladi ama hani sizce cok garip dglmi ? Story me bakmayip bitek fotoraflarima bakabilirdi yok beyfendi merak etmis kim oldugumu bide o kagidi verdikten 2 gun sonra cocuk bana baya bi gulumsemisti hani bence bakmisti onceden

@“Gulsuyu”#p747834kız bacım hiçbirşey anlamadım inanki 🤦‍♀️🤷‍♀️

Bu kiz cok tatli ya :) Postlarindan bisey anlamiyorum, bize bisey soruyo galiba ama her neyse, gulumseyip cikiyorum :))

Gulsuyu hadi şimdi bunu ergen arkadaslarinla buluşup birer limonata eşliğinde konuşup değerlendirin.

Arkadaslar hani burda muhabbet olsun diye yaratilmis adi ustunde hani laf atmasaniz super olur