Merope Bu kiz cok tatli ya :) Postlarindan bisey anlamiyorum, bize bisey soruyo galiba ama her neyse, gulumseyip cikiyorum :))
Sokaklambasi Gulsuyu ihtiyac halinde kullanacagi yedek listesi kriterlerine uyuyo musun ona bakmistir
Polyannacilik Gulsuyu kuzum ders çalış üniversitesiye hazırlan önünde koca yıllar var daha ufaksin böyle şeylere taptaze kafanı yorma boşver😅
buzdankalpler Gulsuyu aklıma gelmişti üniversite olduğu. Erkeklerde genel ergen davranışı ya lisededir ya da ünide bu davranışlar 😄 seninle alakalı bişey değil ne yapmaya çalışıyo ya da ne yapıyo diye düşünüp gereksiz yere yorma kafanı. Anlayamazsın çünkü. 😂 sevgilisinden ayrılınca sana yürüse senden karşılık alır mı olta atsa yemleyebilir mi ona bakmış. Uzak durulması gereken biri
Yokdahanelerrr Gulsuyu hadi şimdi bunu ergen arkadaslarinla buluşup birer limonata eşliğinde konuşup değerlendirin.
Gulsuyu Arkadaslar hani burda muhabbet olsun diye yaratilmis adi ustunde hani laf atmasaniz super olur
ZRaporu Gulsuyu ben hiçbir şey anlamadım. Elendim arkadaşlar. Siz devam edin. Zraporuyum ama Zkuşağını anlamıyorum.🫠😝