Den2017 Uykulupingue tam beş gün geciktim ama uykularım kaçmıştı artık korunuyoruzda ona rağmen korktum 😃
Fidans Den2017 merhaba bana yardımcı olurmusunuz bugun oylesıne test yaptım 2 çızgı oldu ama silik bir kaç saat sonrada regl oldum doktoruma yazdm dedı kan testi ver
Uyuyankoala Uykulupingue hayırr hala olmadım 🙈 bugün inanılmaz bir baş dönmesi ve mide bulantım var 🤭 dün test yaptım negatif çıktı 🥺
Uyuyankoala buzdankalpler @Uykulupingue @omeygot @bitterdelisi24 regl oldum yaşasın yuppiiiiiiiiiiiiii içimdeki organlar halay çekiyor kızlar çok mutluyum 😂 hep derim Rabbim olmayanlara versin gerçekten oğlum bana her anlamda yetiyor ☺️
omeygot Uyuyankoala Zor bir ihtimal ama düşünmek lazım bazı kadınların yumurtlama dönemi değişir 100 de 1 Ama sitrese girmişte olabilirsin Havalar da değişti 😕🤷♀️
Den2017 Fidans merhaba ikinci çizgi 5 dakika içinde mi belirdi yoksa zaman geçmişmiydi eğer zaman geçtiyse kuruma çizgisi olabilir hemen belirdiyse kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz
Fidans Den2017 sorduysa bir kaç kişiden hamilelikte ola bilir dedıler o yüzden kafam karıştı bıde Yenı evlıyım zaten hiç anlamıyorum yanı bılgım yok 🥺acaba kan testi vermem gereklımı çıkarım orda ?
Uykulupingue Uyuyankoala bugün itibari ile 12 gün oluyor canım,iki defa test yaptım nefatife hala ikna olamadım regl olmak istiyorum 😣