Popy_ mamacita şans mı bilmiyorum bende kilo alamamaktan muzdaribim dediğin kiloda olabilsem diyorum bende 🤦🏻♀️
mamacita Uyuyankoala benim olayım acıkmadan yemek yemem. Psikolojim bozuk galiba sürekli elimde tabak kaşık var 😂😂
Popy_ mamacita süt bal yulaf bisküvi kuruyemiş denedim ama bi faydası olmadı emzirme dönemindeyim bide
Mamami mamacita 😂😂85 hamile kaldim kizlarimim aralarinda 1 yaş var ,hep kiloluydum 35 kilo verdim sporla dieetle sonra dogumdan sonra yine aldim en sonunda kesin cozum aradim 😂😂😂
buzdankalpler Popy_ bende yatmadan önce yerdim salçalı hemde gram kilo almazdım evlendiğimde 2 ay içinde 10 kilo aldım biraz verdim bi süre önce geri aldım. Evlenince kilo alınıyo diyolardı inanmıyodum. Hormonlar oynuyo da ondan mıdır nedir anlamadım.
Popy_ buzdankalpler valla bende 5 senelik evliyim 2 bebeğim var evlenmeden önce şuanki halimden daha kiloluydum sanırım ben istisnayım sadece hamile olduğumda kilo aldım 🤭
Kardeleen Uyuyankoala O kalan göbek nasıl gidiyor hiç bilmiyorum bende ya. Aşırı rahatsız edici bir görüntü. Kendimi çok beğenirdim şimdi aynanın karşısına geçip ağlayasım geliyor.😂
Uyuyankoala Kardeleen aman ya sorma bıngıl bıngıl sallanıyor benimki 😂 oğlum oyun hamuru yogurur gibi göbeğimi yoğuruyor 🤣