Pembepanter_ saçmalık baska bırsey degıl. Babam anjo oldu ertesi gün gittim kızım da hastaydı ona rağmen . Kimse karışamaz , o cocugu bi tek babası dusunmuyo , eşine söyle rahat olsun. Anneden fazla kimse düşünemez
İzin vermeme
bitterdelisi24 her hasta olduğunda evde kavga çıkardı bu çocuk niye hasta oluyo diye düşse neden düşüyo bu çocuk derdi artık paranoyak oldum onun yüzünden, bebeğime benden iyi kimse bakamaz kimse benim kadar düşünemez ama beyfendi narsist olduğu için herşeyi tek o bilir o anlar
Pembepanter_ çok basit yapman gereken bavulunu hazırlaman cocugada sen bak izin al da dersin gondermiyorsa anem iyileşince dönerim beni senmi birakirsin yoksa ben taksi cagirayimmi de bakalım 👍kararlı olman gerek karşısında yoksa üstüne basar carrrr diye ses çıkartır işte böyle 😘
Pembepanter_ benim eşim resmen
Pembepanter_ aynı bebek olduğundan beri otobüsle koymaz annem gile otobüsle 2 3 saat sürüyo ama o yolu özel araba tutar senede bi kere 500 gidiş 500 geliş alır götüren kişi bunjn içinde gidemiyom istediğim zaman otobüsle
Pembepanter_ benım esımde bir tık öyle . Öksürür mesela der neden oksuuryo. Bende dıyorum cocuk bu öksürecek hasta da olucak . Yere düşer der neden dustu. Derim cocuk bu düşe kalka buyur. Ne derse üstüne laf sayıyorum. Daha karısmıyo .. ınsallah senınkı de düzelir aksi halde zor gerçekten çok zor
Pembepanter_ maalesef. Bunu birkaç kez benim eşimde dedi, biz de kavga ettik. Üstelik ben çalışıyorum da. Öyle sanıyorlar. İnsanın psikolojisini hesaba katmıyorlar
Pembepanter_ bu tip bende de var bi tane çocuklar hasta olunca ben suçlu oluyorum. Düşseler ayrı hastalansalar ayrı laf. Sonra da diyor ki keşke senin kadar rahat olabilsem. Beni bosvermis umursamaz çocuklarıyla ilgisiz biri gibi lanse ediyo bide. Çok zor bi durum büyük çocuğum 10 yaşında artık onunla ilgili daraltmiyo beni şimdi onu daraltiyo gerçi hasta olunca artık ona kızıyor eve hastalık getirdin diye. En ufak gripte bile “heh bide bu çıktı şimdi hepsi hasta olur artık ” diyo. Birde 3 yaşına yakın bir oğlum daha var gözüne bakıyorum resmen babası evde olduğu saatler aman düşmesin oksurmesin diye çıldırtıyor adam artık
Dududerya malesef o da işlemiyor çok direttim gidececem biletimi al diye ama yok sürekli bahane sayıyor çocukla nasıl gideceksin diye en son yine kavga ettik ben de gidemiyorsam artık benden hiçbir şey bekleme dedim rest çektim, ne çamaşır ne ütü artık kendin yaparsın artık eskisi gibi olmayacak dedim ama bakalım ne kadar sürdürebileceğim
sancaktepe özgürlüğüm elimden alınmış gibi hissediyoeum böyle olunca istediğim gibi gidip gelemeyince, aslında ailmin yanına ya kendisi bırakır ya da özel araç varsa öyle gider gelirim ama şimdi tek gitmek istediğim için baya inat etti, ben de çalışan biriydim heryere tek gider gelirdim yurtdışına bile tek gittim geldim bekarken ama bebek olunca sanki hiçbir şey yapamazmışım gibi hissettiriyor
bitterdelisi24 eskisine nazaran hstalık düşme vs konularında daha iyi çünkü bebek artık hastalanmıyo ya da şımarıklık yapınca düşüyor o yüzden suçlamalarını azalttı ama çocukla yalnız biyere gitmem konusunda adam hala katı ya
Cicekliperde evet ben de çalışıyordum bebekten önce şimdi üzretsiz izindeyim ama beni vasifsız bebeğini koruyamayan biri gibi gördüğünü düşünüyorum, bu da benim baya psikolojimi bozuyor
meraklibaykus01 sizin de benzer durumlarmış, beni de rahat umursamaz görüyor, çocuğum düşse düştüğüne değil de artık babası görmesin diye daha çok tedirgin oluyorum üzerimizde resmen psikolojik baskı yapıyorlar
Pembepanter_ bebek kaç aylık
Pembepanter_ çocuğa baksın siz gidin madem o kadar düşünüyor.. ateşe körükle gitmek istemem ama annenizin yanında olmalısınız bence. Ayrıca o çocuk sadece onun değil ki, siz çocuğunuzu neden hasta edesiniz göz göre göre. Ve sizinki evlatsa siz de evlatsınız. Bakacak birinin olması bambaşka sizin annenize destek olmanız bambaşka. Hem o kadar düşünüyorsa kendi götüredebilir mesela, 2.5 saatlik yolun nesini sorun ediyor?
Pembepanter_ canım kocana restini çekeceksin. Bu zamana kadar senin yanında kim vardı, sana hastalıkta sağlıkta kim baktı. Senin küçükken kime ihtiyacin vardı. ANNENE. Şimdi anneninde sana ihtiyacı var. O yüzden. El oğulları yerini bilmeleri gerekiyor. Kapıyı çarpıp çıkacaksın ? İzin vermiyor ne demek ? Kim o da izin aliyorsun sen. Annelerimiz bu günler için çok emek veriyorlar. Şimdi sen anneni çiğneyip de el oğlunun bir sözüyle mi hareket edeceksin. İnan ben şuan senin adına çok üzüldüm. Böyle bir düşünce içine girmene. Senin yerinde ben olucam. Kapıyı carpar çıkar giderdim.
Cicekliperde 18 aylıkmış
Pembepanter_ e sen de bir annenin evladısın. Göndermemek için çocuğu bahane etmesi saçma geldi. Hele ki sağlık durumu var. Annemin babamızın zor günlerinde yanında olamayacaksam ne zaman olucam nerede kaldı benim evlatlık vazifem. Kendi anneleri olunca haber geldiği an uçak tren otobüs ne varsa o an bilet alıp giderler. Kendi annesi operasyon geçirecek olsa ama benim çocuğum var hasta olmasın deyip gitmemezlik yapacak mı? Geri adım atarsan bir daha hiçbir şeyde söz hakkın olmaz. Annesinin sağlık sornunda bile benim sözüm geçti hep geçer mantığına girer tüm güç yetki onda sen ona uymak zorundaymışsın gibi! Neyiz biz sadece bebek doğurmak büyütmek mi! Benim isteğim nerede? Ben annemin yanında olmak istiyosam hastalığında buna kim neden karışır nasıl kendinde görür bu hakkı? Bu anne benim her sıkıntımda canını düşünmüyor koşuyor ben allah korusun anneme bişey olursa vicdan azabıyla mı yaşayacam kocam izin vermedi de gitmedim keşke habersiz gitseydim de annemin yanında olsaydım mı dicem. Kocam da vah vah tüh tüh bilemedik der geçer acısını ben yaşarım. Çok uzun oldu kusura bakma canım çok sinirlendim bu tavıra.
Pembepanter_ desene bi cocuk bizde yok o zaman herkes otursun evde :) valla bu erkeklerin kafası nasıl calısıyor anlamıs değilim
Cicekliperde 19 aylık büyük yani artık bana zorluğu olmuyor aslında