bitterdelisi24 bıraksalar zaten herşeyi bi başımıza yaparız bebek bana vız geliyo dışarda hele hiç zorluğu yok bana, bebek arabasında pamuk gibi oluypr istersen dünyayı gezdir eline yemek ver susuyor benimki ama koca arıza olunca istediğin gibi yaşayamıyosun

Pembepanter_ aaaa tövbe tövbe eşin evdeyken çıksan ne değişecek ne geçiriyosa aklından zihni sağlıklı değil eşinin acil psikiyatriye gitmeli. Size eş değil üremek için esir muamelesi yapıyo. Kendi kendine düzelmez. Çıkıp gitsen evine yani annenin evine. Resti çeksen bana ve aileme karşı saygı göstermediğin sürece gelmem seninle hayatı paylaşmak için evlendim esir hayatı yaşamak bana kötü davranman işin değil gibi bişey desen nasıl karşılar bilemedim ama bu hayat böyle de geçmez. Ben annemi babamı seçerim bir damla göz yaşım akmasın diye çırpınan onlar. Burnumuz akıyo diye uyumayan onlardı. Eşinin yaptığı zalimlik rabbim görüyo bunu. Bir eş eşine böyle kötülük nasıl yapar. Neymiş çocuk hasta olurmuş. Çocuk bugün hasta olmazsa yarın hasta olmazsa zaten bağışıklığı nasıl güçlendirecek. Allahım akıl fikir ver böyle düşünen her insana

buzdankalpler psikoloğa gitmeyi asla kabul etmiyoe çok söylesim ama, benim dışarı çıkmamı istemedikçe ben de çıkıyorum onu dinlemeyip o da sen ben yokken çıkıypsun hep diyor izin isteme muhabbeti olmadığı için, ki işyerinde telefon sokamıyolar akşama kadar benden haber alamıyor, ben de ona sormadan rahatça çıkıp bebeğimle dolaşıp geliyoruz iyi de oluyo napıyım hep onu bekleyemem dışarı çıkmak için, normal şartlarda annemlere yolluyor gidiyorum 1 ay falan kalıyprum ama her gittiğimde ya o götürüyor ya da bi akrabamla vs gidiyoeum başka türlüsü bebeğimle beni göndermiyor şehir dışına artık baya takıntı yapmış bu meseleyi yalnız çıkma diye, bakalım katlanıyoruz hala bu kocaya nereye kadar katlanırsam, sesim çıkıyo susmuyorum ama sonuç olarak gidemedim yine onun dediği oldu :(

Benim esimde o kafa ama ben o kapiyi ceker cikarim isine baksin anne bu boru degil bir daha dunyaya gelmiycez koca kimmiş 10 tane bulunur ama anne 1tane esi benzeri yok

Selamben malesef çocuk da olunca kapıyı çarpıp çıkma cesaretini gödteremiyosun onu misliyle bana çektirirdi şükür annem de iyi tek tesellim o