Kızlar merhaba eşimle düzenli ve güzel bir cinsel hayatımız var geçen gün eşim alkollüydü sonrasında bana yaklaştı bende gecelik giyip geldim devam ettik ve penisi kalkmadı çok utandı bende hiç üstüne gitmedim ama çok kafasına taktı bazen oluyor böyle özellikle gecelik giydiğim zaman çok heyecanlanıyor ve penisi kalkmıyor gecelik kendisi istiyor seviyor bana da yakışıyor güzel bir bayanım fiziğim de güzel kilom da yok 58 kiloyum ama nadiren böyle oluyor acaba normal bir durum mu anlamadım eşim çok utanıyor öyle olunca acaba şey diyorum beni çok beğeniyor gecelik giyince tatmin edemeyeceğini düşğndüğü için psikolojik mi olur çünkü gecelik giydiğim zaman çok hayran hayran bakıyor

Budakim post eşinin sorunundan ziyade sana geceliğin çok yakışmasıyla alakalı gibi olmuş, kiloluyum fiziğim de güzel değil gecelik de giyerim ama kocamın hiç böyle problemleri olmadı, bu ilk de değil anladığım kadarıyla güzellikle gecelikle olacak şey de değil heyecanlanıp beğenşyorsa aksine bunun olmaması lazım bir doktora görünebilir

Bana da alkolden kaynaklı geldi. Zaten sigara,alkol de cinsellikte azalma kalkmama gibi durumlar görülebiliyor

TombulHatun zaten böyle soru sorqnlarin %90 i begenilmeyecek kadın değilim cekiciyim güzelim kilolu değilim gibisinden laflar kullanıyor zaten bir adam karısını gercekden seviyorsa kilo da alsa kilo da verse her durumda onu arzular alkol kaynaklı bir sorun belki o geceligi giyip gelene kadar hevesi kaçtı

Monimom yani gerçekten böyle bir problemi bile olabilir ama anlamıyorum 5 kere gecelik çok yakışıyor vs diye belirtmeye ne gerek var her kadın kocasına göre kendine göre zaten güzeldir, görünce de böyle konuşmadan edemiyorum

TombulHatun tombulum sakin ol 😘 ben de zayıfım ama kendime gecelik yakıştıramıyorum nedense 😂 bence bunun kiloluyla bilmem neyle ilgisi yok kiloyu vurgulamaya çalışmış 🫠 neyse senin için sessizliğimi bozdum 🥰😂😂

TombulHatun hoşuma giden post yok yorum yapmayı unutmuşum falan filan 😂 eşim alıyor gecelik ama sevemiyorum. Dekolte kıyafet, crop, mini etek vs daha çok seviyorum 🫣😂

TombulHatun belki kendisini bu şekilde ikna ediyor ya da ikna olmak istiyor. O yüzden dillendirmis olabilir.. yazarken şey de düşünmüş olabilir esinin böyle sorunu olduğu için kendisini çirkin düşünmemizi lanse etmek istemediği içinde olabilir.

Bsrkaya işte benim anlamadığım konu o zaten kocan eğer seni seviyorsa zaten onun gözünde her halinle güzelsindir, bizim ne düşündüğümüz önemli değil ki, eş ile cinsellik güzellik çirkinlik kilo zayıf buna bakmıyor bence

Ben bu uygulamayı çok kullanmıyorum arada boş kalınca ve canım sıkılınca bakıyorum oda nadiren aklıma geldi yazmak istedim ama hayret ettim bazılarınıza komiksiniz neyse sorumun yanıtını bir kaç kişi vermiş geriye kalan gereksiz yorumlar ve gereksiz muhabbetlerinizi özelden yapabilirsiniz. Hatta sayfa yöneticisi varsa açtığım konuyu silebilir misiniz uğraşı olmayan gereksiz yorum yapan çok olacak belli ki :)