TombulHatun tombulum sakin ol 😘 ben de zayıfım ama kendime gecelik yakıştıramıyorum nedense 😂 bence bunun kiloluyla bilmem neyle ilgisi yok kiloyu vurgulamaya çalışmış 🫠 neyse senin için sessizliğimi bozdum 🥰😂😂
Penis kalkmaması
Kuzulkurt bebişim ben sakinim ya genel halim 😂 ama sana çok güzell gecelikler gönderirim al bak yakışıyo mu yakışmıyo mu hele senin fiziğe de misss, boz sessizliğini forumun keyfi yok herkes elini çekti sen geri gel 😘
TombulHatun hoşuma giden post yok yorum yapmayı unutmuşum falan filan 😂 eşim alıyor gecelik ama sevemiyorum. Dekolte kıyafet, crop, mini etek vs daha çok seviyorum 🫣😂
Kuzulkurt hepsinin yeri ayrı gecelik de lazım 😂
TombulHatun haklısın kuzum çok beğendiğim olursa alıcam 🫣😂
TombulHatun belki kendisini bu şekilde ikna ediyor ya da ikna olmak istiyor. O yüzden dillendirmis olabilir.. yazarken şey de düşünmüş olabilir esinin böyle sorunu olduğu için kendisini çirkin düşünmemizi lanse etmek istemediği içinde olabilir.
Bsrkaya işte benim anlamadığım konu o zaten kocan eğer seni seviyorsa zaten onun gözünde her halinle güzelsindir, bizim ne düşündüğümüz önemli değil ki, eş ile cinsellik güzellik çirkinlik kilo zayıf buna bakmıyor bence
Ben bu uygulamayı çok kullanmıyorum arada boş kalınca ve canım sıkılınca bakıyorum oda nadiren aklıma geldi yazmak istedim ama hayret ettim bazılarınıza komiksiniz neyse sorumun yanıtını bir kaç kişi vermiş geriye kalan gereksiz yorumlar ve gereksiz muhabbetlerinizi özelden yapabilirsiniz. Hatta sayfa yöneticisi varsa açtığım konuyu silebilir misiniz uğraşı olmayan gereksiz yorum yapan çok olacak belli ki :)
TombulHatun ben de çok güzel olduğum iÇin çuval giyerim
Kuzulkurt ben de bir kere 58 kilo olmuştum. O zaman da çuval öok yakışırdı
Budakim fikrimizi söylüyoruz. Ne bu alınganlık 😂
Cicekliperde eşin görünce ağzının suyu akar mıydı peki 😂
Kuzulkurt o zaman eşim benden habersiz başka hülyalardaydı. Ama beni ilk gördüğünde ağzının suyu aktı😂😂
Cicekliperde çuval en sevdiğim beline de bir kemer eline bir kırbaç eşin hayran kalır 🤣🤣🤣
TombulHatun kız banada gönder bende çok zayıfım asla yakıştığını düşünmüyorum yakışmadığı için giymiyorum bile😂
Gulsum12 sen zayıflığından memnun olmadığım için yakıştırmıyorsun belki de hafif dökümlü pileli şifon gecelikler harika durur 😊
TombulHatun evet baya zayıfım ondan dolayı da yakışmadığını düşünüyorum dediğin gibi gecelikler alıyorum fakat giymiyorum yakıştırmadığım için 😂😏