Mavi-_-deniz Rouge ahhh ahhh ne sen sor ne ben söylim ardlem 🥹 Dışarı bile çıkmıyorum hava bile bana kokuyor su bile kokuyor daha bir çok şey 😕 İki aydır tatlı çikolata yemedim görselini bile görmeye tahammülüm yok 🤦♀️
Mavi-_-deniz sosyolog1kadin yaaa çok teşekkür ederim canım🥰🤲🏻 elhamdülillah çok şükür rabbim nasip etti 🌺
sinsirelllllaaaa Rouge 69 um şu an hem emziriyorum hem diyet hızlı veriyorum 65 e düşsem de yeter artık kaça kadar gidersem 😂
Ecivicivokke Rouge Bunu yeni gördüm ve yapmak istiyorum sana da fikir olsun istersen diye attım canım 😍 ve bende bir ara profiterole sarmistim çok sık yaptım onu da tavsiye ederim harika oluyor 🤤🤤
Rouge Ecivicivokke bende acılmadı ama baska sekilde bakıcam simdi ,zaten yazıyor da .yazıları okumak bile agzının suyunu akıtıyor ya 😂hemde pratik gorunuyor bende deniyim teşekkür ederim canım🥰💞
Mavi-_-deniz Rouge doktora sormayı unuttum ama çevremdekiler kimi sonuna kadar kimi üç ay kimi dört aydan sonra düzelir diyor🥹iştahla yemek yemeyi özledim canım hiç bir şey istemiyor zorla yiyince de mideme taş gibi oturuyor 🤦♀️
Rouge Mavi-_-deniz ayy ne güzel seninle yemek konusuyorduk ya 🥲ama buna deger mavisim sen saglıkla bir gelsin hersey daha güzel olur
Mavi-_-deniz Rouge dimi gece yemeden uyuyan ben şimdi buz dolabını görmemek için mutfak önünden geçerken yengeç gibi yan yan gidiyorum 😂😂aynen ardlem bu günüme çok şükür katlancam artık ben bu anı çok bekledim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻
Rouge sinsirelllllaaaa ya sen yurt dışında mısın Türkiyeye mi gidiyorsun ne güzel 😍bende olsam türkiyeye saklardım hatta orda depolar gelirdim dkdkdk
Rouge sosyolog1kadin ayneeenn nasıl bir krizse iki haftadır falan böyle ama bu durumdan mutluyum tatlıcı taraf olmak da güzelmiş 😂
Yasak_elma Rouge postuna yeni yorum yapmaya fırsatım oldu kuzum🙇♀️Kadife tatlısını dene birde efsana bişey tam senlik👌💃Kadife pasta diyede geçiyor adı
Rouge Yasak_elma yaa şimdi baktım coookk tatlı adı cok tatlı değil mi ya 😂😍hem yılbası ruhuma da uyuyor kırmızı kırmızı sagol canım🌸🥰💞