Rouge sinsirelllllaaaa ya sen yurt dışında mısın Türkiyeye mi gidiyorsun ne güzel 😍bende olsam türkiyeye saklardım hatta orda depolar gelirdim dkdkdk
Rouge sosyolog1kadin ayneeenn nasıl bir krizse iki haftadır falan böyle ama bu durumdan mutluyum tatlıcı taraf olmak da güzelmiş 😂
Yasak_elma Rouge postuna yeni yorum yapmaya fırsatım oldu kuzum🙇♀️Kadife tatlısını dene birde efsana bişey tam senlik👌💃Kadife pasta diyede geçiyor adı
Rouge Yasak_elma yaa şimdi baktım coookk tatlı adı cok tatlı değil mi ya 😂😍hem yılbası ruhuma da uyuyor kırmızı kırmızı sagol canım🌸🥰💞
sosyolog1kadin Rouge benim adetim yaklaşınca böyle tatlı krizim tutar belki günün yaklaşmıştır. Tatlıcı olmak hem güzel hem zor kilo alıyorsun hemen 😬oğlumda çok seviyor tatlı kendi asıl tatlı olan bilmiyor😍
Yasak_elma Rouge Aynen çok güzel hem görüntü olarak hemde tat olarak 👌Bi okadarda pratik bi tatlı ❤Yılbaşı konseptinede çok uygun kocişinle ilk yıl aşında baş başa romantik bi masaya çok yakışacak bi pasta ❤❤Şimdiden afiyet olsun kuzum yap yi😉😀
buzdankalpler Rouge magnolia favorimdir 🤩 trileçe de güzel bir alternatif sütlü mü sütlü kek 🤤 gece gece canım çekti