Rouge sosyolog1kadin ayneeenn nasıl bir krizse iki haftadır falan böyle ama bu durumdan mutluyum tatlıcı taraf olmak da güzelmiş 😂
Yasak_elma Rouge postuna yeni yorum yapmaya fırsatım oldu kuzum🙇♀️Kadife tatlısını dene birde efsana bişey tam senlik👌💃Kadife pasta diyede geçiyor adı
Rouge Yasak_elma yaa şimdi baktım coookk tatlı adı cok tatlı değil mi ya 😂😍hem yılbası ruhuma da uyuyor kırmızı kırmızı sagol canım🌸🥰💞
Rouge sinsirelllllaaaa ya sen yurt dışında mısın Türkiyeye mi gidiyorsun ne güzel 😍bende olsam türkiyeye saklardım hatta orda depolar gelirdim dkdkdk
sosyolog1kadin Rouge benim adetim yaklaşınca böyle tatlı krizim tutar belki günün yaklaşmıştır. Tatlıcı olmak hem güzel hem zor kilo alıyorsun hemen 😬oğlumda çok seviyor tatlı kendi asıl tatlı olan bilmiyor😍
Yasak_elma Rouge Aynen çok güzel hem görüntü olarak hemde tat olarak 👌Bi okadarda pratik bi tatlı ❤Yılbaşı konseptinede çok uygun kocişinle ilk yıl aşında baş başa romantik bi masaya çok yakışacak bi pasta ❤❤Şimdiden afiyet olsun kuzum yap yi😉😀
buzdankalpler Rouge magnolia favorimdir 🤩 trileçe de güzel bir alternatif sütlü mü sütlü kek 🤤 gece gece canım çekti
Rouge sosyolog1kadin yaa yerim onuda 😂😍ben ne kadar yesem almam tatlı tuzlu hiç. bazen diyorum ben aslında öğütücü olarak dünyaya gelicekmişim sonra bisey olmus insan olmusum dkdkdk
sosyolog1kadin Rouge ay evlenmeden önce bende öyleydim dünyayı yer ama alamaz aksine verirdim evlendikten sonra aldım şimdi mutfağın önünden geçsem 1 kilo fazla çıkıyorum 🙄🤦♀️çok fazla dışarı çıkmıyorum haraket olmayınca öyle oldu galiba