buzdankalpler gerçekten en nefret ettiğim şey yeğen. Evet sevebilirsin hediye alabilirsin ama kurban olup ömrünü adamak nedir. Etrafımda çok var ve inanılmaz itici bisey. Cocuk olursa değişiyor merak etme.

Yasak_elma öyle olduğunu düşünmüyorum. Yeğenlerine aşırı düşkün zaten bunu hissetmiştim ve rahatsız oluyodum. Özledim dediği yeğeninin doğumuna yetişememiş diye kaç defa anlattı pişmanlığını ben sayamadım. Gece de benim bakışımı yeğenine benzetince çok özledim canım kızımı deyince toparlandım gittim odadan. Neymiş çok tatlı bakıyomuşum dünyada bir tek yeğeni tatlıymış.

Yokdahanelerrr daha önce de rahatsızdım aşırı yeğen düşkünlüğünden ama gece ağlattı resmen beni rabbim görüyor beni nasıl üzdüğünü gözyaşlarımı ben daha bişey diyemiyorum. Ciddi ciddi ondan çocuk da istemiyorum. Kızı var zaten onunla ilgilensin

buzdankalpler açıkça söyle bence ya konuşmak en mantıklısı cidden düşkünlük başka ama birlikte olacakken benzetmek başka eşinizin psikolojik desteğe ihtiyacı var sanırım

Ayy tövbe estağfurullah bu kadar düşkünlüğü aklıma başka seyler getirdi neyse şeytan vesvesesidir umarım. Kıza bir zarar vereceğini düşünmuyorum ama bu kadar düşkün olması da kızı gibi gormesi de hayret ettirici. Kendi öz babası kızına o kadar düşkün müdür ki ?🤔

buzdankalpler yani yeğenine farklı duygular mı besliyor birde yaşı da küçük ne bilim fesat da düşünmek istemiyorum ama bu kadar düşkünlük normal mi

Bsrkaya aynen benimde aklima farkli seyler geldi gercekten , Tövbe estagfurullah. Yani esini yigenine benzetmesi felan Ne alaka dio insan. Sevmek yerinde sevilir . Her zaman dinle getirmeye Ne gerek var . Yigende 5 yasindaymis Tövbe tövbe

Tuvba tahammül noktamı aştı bu canım kızlarım diye sevmesine bişey demiyodum o çok sevdiği kızı kapı deliğinden beni dikizlerken geçirdiğim krizden ben suçlu abartıyo oldum. Bir ara neredeyse giger gün resimlerini gösterip canım kızlarım çok özledim diye onları anlatıyodu bu bile bana aşırı gelirken gece bas baya kur yaptığımda beni benzetmesi üstüne çok özledim canım kızımı demesi. Kalbim buz kesti

cano42 ne alaka dediğimde çok tatlı bakmışım yeğeni gibi. Bir tek o mu tatlı dedim evet dedi zaten evet demesiyle odadan ayrılmam bir oldu

Ahududu- çok abartı ben gözümde büyütüyorum galiba diyodum ben mi abartıyorum bu kadar takarak diyodum. Değilmiş demekki hissetmişim o yüzden beni rahatsız etmiş yeğenlerinden büyük olanı telefonuna canım kızım diye kaydetmesi sürekli küçük yeğenini anlatması kızlarım da kızlarım demesi. Keşke bu kadarla kalsaydı da ben gereksiz kuruntu yapıyo olsaydım 😭😭😭😭 ne hissedeceğimi şaşırdım

Bsrkaya kötü niyetli değil yeğenlerine karşı yani ben kötü bir bakış yaklaşım görmedim ama öz babası bu kadar kızlarım diyo mudur seviyo mudur onu da bilemiyorum.

arman şimdiye kadar kötü bir bakış davranış hiç görmedim beni şimdiye kadar ablası ne zaman kızlarının fotoğrafını atsa bana da yeğenlerinin resmini gösterip canım kızlarım diye bütün akşam anlatması, yeğenlerinin yanlış davranışında bana abartma demesi telefonunda canım kızım diye kaydetmesi memlekete ne zaman dönecek olsak ziyarete kızlarımı görcem diye sevinçten tüm gün yine onlardan bahsetmesi rahatsız ediyodu. Çocuk yapma isteğim azalmıştı artık iyice bitti

Bsrkaya Benimde aklıma bi ton şey gelmedi değil. şimdi buaraya yazıpta kadının moralini iyice bozmak istemiyorum🤔😗

buzdankalpler konuş o zaman bacım bu durumu kızların babasını da rahatsız edeceğini söyle, devirin artık çok değiştini herşeyin yanlış anlaşılacağını senin bile rahatsız olduğunu söyle niye kendine sorun yapıyorsun ağzına geleni say bırak o sorun yapsın