buzdankalpler valla rahatsız olduğunuzu bildiği halde hâlâ bu tarz davranışlar sergiliyor sa kasti yapıyordur. Net bi şekilde dile getirilen bi rahatsızlığı batırır gibi süreklilik haline getirmek inatlaşmak çok büyük sorunlara yol açabilir. Siz yapsaydınız bu şekilde acaba tepkisi ne olurdu merak ediyorum
Nedir bu yeğen aşkı
buzdankalpler daha önce de böyle bir konu olmuştu ve size yeğenlerimi çok sevdiğimi söylemiştim. Eşinizin kızım demesi garip gelmemişti. Ama böyle bir boyutta olduğunu hiç tahmin etmedim haliyle. Sizi rahatsız etmesi çok normalmiş. Asla bir şey kondurmuyorum tabii ki ama evet değişik bi’ davranış gerçekten. Hayırlısı olsun, çözülür ve farkına varır umarım.
Dolunayy rahatsız olduğumu anlaması için bir tek o mu tatlı dedim evet dedi kalktım gittim gözümden yaşlar geldi gelmiş bana diyo ki yüzün neden asık 😫 daha nasıl belli edeyim bunları anlaması için tavır davranış değil beni bu halde yeğenine nasıl benzetiyosun demem lazımdı herhalde. Bugün yine bişey buldu yeğenini anlatmaya çalıştı hiç oralı olmadım dinlemedim sustu
Bayangranger
Beni soğutmasından daha büyük bir sıkıntı olmaz sanırım. Sevgi kalmayan bir yerde evlilik de düşünemiyorum
buzdankalpler iyi yapıyorsunuz
buzdankalpler Eğer öz evladının önüne koyarsa yegenlerini ozaman oturup ciddi ciddi konuşacaksınız çocuk istediginiz vakit.Sorunu önce çözün öyle yapın çocuğu aman deyim konuşmadan rahatsızlıgını açık acık belirtmeden sakın ha çocuk falan yapmayın.Yani söylemeden gecemeyeceğim aşırı dengesiz mal bi kocan varmış kusura bakma
buzdankalpler çocuğum cok küçük eşim şuna görüyor mu o kızı bılmıyorum çocuğuyla öyle aman aman ilgilenen bi baba değildi zaten
Yasak_elma bebekten önce bu sorunu çözmem gerekli haklısın. Bazı şeyleri anlaması bana hak vermesi kalbimi kırdıktan sonra oluyo. Başta abartma ne var bunda rahat mı battı sonra doğru diyosun oluyo. Galiba nasıl konuşacağımı buldum ister kavga çıkarsın ister anlasın
Ozge49595 büyüdükçe çocuğunuz bunu hissedicek annem arada sırada benim önüme koyuyodu yeğenlerini daha çok kolluyodu üzerine titriyodu ne kadar kırılmışım demekki anneme bu konuda unutmamışım
buzdankalpler Karşısında pısırık pısırık konuşma başın dik ve net ol rahatsızlığını anlaşır sakin bi dille konuş.Erkeklerin bazen düz beyinlilikleri tutabiliyor düşünemiyor biz gibi ince ince illa pat pat söylemsemiz gerekiyor kafalarına dank etmeleri için
- Düzenlendi
buzdankalpler erkekler kimi kotulersen ona karşı ilgisi sevgisi çoğalıyor kaynana olsun görümce olsun ben sapıkça olduğunu düşünmüyorum ama kendi çocuğu olursa yegenlerini gözü görmez artık bitane erkek arkadaş demiyim de onun gibi biriyle konuşuyordum neyse ailesini tanıttı beni sevdiğini söyledi hemen sonra dedi iki tane kız yeğenim var onlarla aynı kefede değil onlar benim için çok başka falan demişti söyle seviyorum böyle seviyorum önceliğim falan bende baya bozulmuştum
- Düzenlendi
buzdankalpler O akşam daha çok yeğenine bir tek tatlı demesine takılmışsın. Yani bir tek o tatlı sen değilsin gibi algılayıp kıskançlık durumuda oluşmuş. Eşinin zamanlaması ve abartılı sevgisi dolayısıyla önceliğinin sen olmamasına haklı olarak üzülmüşsün . Ama içine atmak yerine bu durumun seni kırdığını anlatmalısın..
Yasak_elma aslında konuşunca çok sivri dilliyim pat pat söylerim bu sebepten kalp kırmamaya çalıştığım için ima edeyim belki aklı çalışır da anlar demiştim anlamazlarmış
Dolunayy yeğenine tatlı demesine takılmadım. Düşün ki kocama sırnaşıyosun naz niyaz yapıyosun hazırlanıyorsun.. diyelim ki kocanın yeğeni adı ayşe, sana o an diyo ki ayşe gibisin(!) çünkü çok tatlı bakmışsın ayşe gibi ve dünyada başkası değil sadece ayşe tatlı. O an ayşe kim ya diyor insan ayşe ne alaka böyle bir akşamda aklına Ayşe nasıl geliyo. Üstüne es geçip evet bir tek o tatlı nasıl der
prensesdiana çocuk istiyosa ki gerçekten önce yeğenlerine olan bu aşırı düşkünlüğe son vericek ben şüphelerimden korkularımdan kurtulucam.. hani evlilik düzelsin diye çocuk yap evliliğin kurtulsun mantığı gibi. Çok saçma çocuk olunca düzeleceğinin garantisini ben veremiyorum
buzdankalpler Anlamaz direk söylemek eniyi entemizi imayla falan uğraşıp canını daha çok sıkma
Yokdahanelerrr bizim de ilk evlendiğimiz zamanlar eşim den para isterdim ne yapacaksın parayı der vermezdi bazen 100 TL verir di onu da para isterken aylarca söylerdi sana 100 TL verdim diye. Ama yeğenlerine kendi Maaşından her ay 600 TL burs verir di bana gelince de borcum var param yok derdi, bu bahsettiğim olay da 2018 yılın da oldu bende daha bi kaç önce öğrendim ne diyeyim dedim benden kısıp yeğenine vermişsin pek diyecek birşey bulamadım
rabia36 oha bu manyaklik
rabia36 seninle niye evlenmiş evim işini bedavaya gördürmek için mi. Çalışmaya gücün varsa imkanın varda bu adamdan bir iğne istenmez bu adamla ev de geçindirilmez. Eşimin eniştesi bi gün eşimden özel kolej için sponsor olmasını isteyecekmiş ama artık evlendiği için isteyemiyomuş. Böyle söyledi. Artık evlendi isteyemem dedi. Bu bile beni çileden çıkardı ki sen yaşamışsın. Bunu eşime söyledim beni aileden gördüğü için şaka yapmışmış. Onun artık geçindirmesi gereken kendi ailesi var. Kendi çocuğu var ya da olacak bunları düşünmüyolar. Başkası neden düşünsün kendi evladı var yada olacak diye. Kendi cebinin dolmasını düşünüyor çoğu. İşletme sahibi de değiliz burda zincir mağazalarımız yok eşiniz de çok düşüncesizmiş. Biri ikisi değil çoğu böyle galiba