• Cinsellik
  • Adete 4 gün kala hamile kalır mıyım sizce

Kizlar cok kafama takıldı.Esimle adetime 4, 5 gün kala korunmasız bir ilişki yaşadım.BEnim gibi olup hamile kalan varmı?

Cagataymom
    Bence hamile değilsindir cunki bende öyle bilyorum yani adete yakin bir zamanda hamile kalinmasi düşük

Cagataymom canım tamamen yumurtlamayla alakalı dün araştırdır mesela aynı ay içeresinde birden fazla farklı zamanlarda yumurtlama olabiliyormuş

Sağolun yorumlarınız için ,bekliycez gorcem artık😀 bu arada herkese iyi bayramlar

9 gün sonra

Semanur21 bana yardım edin eşim yanlışlıkla içime boşaldı hamile kalabilirim istemiyorum ben daha hazır değilim ne yapmam lazım😞😞

Ruyaa hayır canım kullanma doktor tavsiyesi olmadan o ilaçlar mahfefiyor insanı bak ben kullanmış olarak diyorum bana hiç iyi gelmedi her konuda kullanma derim

Ruyaabüyük oranla yumurtlama zamanın geçmiş oluyo dert etme hayırlısını dile şöyle düşün gebe kalsan bile belki böylesi hayırlı olacak sen şimdi kalkıp ilaç içersen ve eğerki gebe kalmışsan faha kötü şeylere yol açabilir riske atma o günahada girme bak insanlar yıllarca gebe kalmaya çalışıyo ama olmuyo rabbim bu kadar kolay nasip etmesi kadar güzel bişi var mı hakkında hayırlısı olsun canım benim korkma

Semanur21 Sağol cnm ben yurtdışındyım dil kursuna gidiyorum bi yandan kurs bi yandan çocuk ve ev işleri zor olur ondan dolayı diyorum cnm Dediğin doğru Allah kısmet etmişse ne yapsam olucak Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ruyaa O günden beri belim karnım ağrıyor sanki adet olucakmışım gibi belim kopacak

Ruyaa amin canım inşallah adet olursun bence ya mevsimler değişiyo bnmde şuan düzensiz normalde geçenlere kadar bi ayın üstünden geçer öyle olurdum şimdi 15 gün arayla oldum