Kizlar cok kafama takıldı.Esimle adetime 4, 5 gün kala korunmasız bir ilişki yaşadım.BEnim gibi olup hamile kalan varmı?
Adete 4 gün kala hamile kalır mıyım sizce
Adet e yakın hamile kalınması çok düşük deniyor ama bilemedim
Cagataymom
Bence hamile değilsindir cunki bende öyle bilyorum yani adete yakin bir zamanda hamile kalinmasi düşük
Cagataymom canım tamamen yumurtlamayla alakalı dün araştırdır mesela aynı ay içeresinde birden fazla farklı zamanlarda yumurtlama olabiliyormuş
Cagataymom bence değilsindir canım O dönem ihtimali az diyorlar ama bilemiyorum
Cagataymom ihtimal az ama yine de olabilir
Sağolun yorumlarınız için ,bekliycez gorcem artık😀 bu arada herkese iyi bayramlar
Ruyaa eczaneden ertesi gün hapı al yarın hemen
Ruyaa adetine ne kadar var canım
Ruyaa hayır canım kullanma doktor tavsiyesi olmadan o ilaçlar mahfefiyor insanı bak ben kullanmış olarak diyorum bana hiç iyi gelmedi her konuda kullanma derim
Ruyaabüyük oranla yumurtlama zamanın geçmiş oluyo dert etme hayırlısını dile şöyle düşün gebe kalsan bile belki böylesi hayırlı olacak sen şimdi kalkıp ilaç içersen ve eğerki gebe kalmışsan faha kötü şeylere yol açabilir riske atma o günahada girme bak insanlar yıllarca gebe kalmaya çalışıyo ama olmuyo rabbim bu kadar kolay nasip etmesi kadar güzel bişi var mı hakkında hayırlısı olsun canım benim korkma
Ruyaa amin canım inşallah adet olursun bence ya mevsimler değişiyo bnmde şuan düzensiz normalde geçenlere kadar bi ayın üstünden geçer öyle olurdum şimdi 15 gün arayla oldum