Kızlar merhabalar yumurtlama gününde agriniz oluyor mu? Karin altında kasiklara doğru sol ve sağ taraflarında
Yumurtlama gunu
Bayanozenn
bende her ay değişiyo bazen sol tarafta bazen de sağ tarafda ağrı oluyo 🙆🏻♀️
Bayanozenn bende de oluyor ama her ay farklı yerde sağ veya sol yani yumurtladığının belirtisiymiş ve hassas karınlar anlayabiliyormuş bunu
Bsrdskran bende ilk kez böyle bir agri oldu sol yumurtalığımda tüm gün sürdü şu an geçti. Umarım başka kötü bir şey değildir
Bayanozenn yok canım hamile kalabilirsen sinyalini veriyor bazen hissetmeyebilirsin bile bunu kötü bir durum yoktur içini ferah tut
Arkadaşlar bir sorum olacak ya bulunduğum yerde yumurtlama testi satılmıyor eczanelerde bana hamilelik testi verdi bununla dene diye hamilelik testi yumurtlama gününü gösterir mi ??
Cangul Ya burada yokmuş şansıma bir sürü hamilelik testi aldım 😊🤦♀️
Cangul yurt dışındayım canm
Denizzzzz olması lazım canım belki kaldığın yerde yoktur ama illaki vardır bende yurtdışındayım kaldığım köyde dazla bişi bulamazsın ama başka şehirlerde var
Semanur21 Kac eczane gezdim burda yok dediler canm Türkiye’ye gidince alacagim artik
Cangul Aynen öyle yapacagim canm
Denizzzzz hayırlısı olsun canım nerde yaşıyosun
Semanur21 Irakta canm
Denizzzzz aa doğru ırakta olmayabilir
Cangul Çok geliyoruz Cizre’ye canım yol üstü olduğu İçin güzel bir ilçe seviyorum ben 😊
Semanur21 Aynen bulamadım canm Türkiye’ye gelince alırım artık