Bayanozenn Kızlar merhabalar yumurtlama gününde agriniz oluyor mu? Karin altında kasiklara doğru sol ve sağ taraflarında
Bsrdskran Bayanozenn bende de oluyor ama her ay farklı yerde sağ veya sol yani yumurtladığının belirtisiymiş ve hassas karınlar anlayabiliyormuş bunu
Sumeye01 Bayanozenn benimde çok ağrı oluyor hatta bazen kanama da oluyor kanama neden oluyor anlamadım
Buket Bayanozenn hemde çok fena adet döneminde bu kdr ağrımıyo bugün ovülasyon günümdü mesela kasık bel ağrısından akşama kdr yattım ve son 2 senedir her ay böyle oluyo bıktım valla
Bayanozenn Bsrdskran bende ilk kez böyle bir agri oldu sol yumurtalığımda tüm gün sürdü şu an geçti. Umarım başka kötü bir şey değildir
Bsrdskran Bayanozenn yok canım hamile kalabilirsen sinyalini veriyor bazen hissetmeyebilirsin bile bunu kötü bir durum yoktur içini ferah tut
TNsuleymanov9327 Bsrdskran kızlar size bişey sorabilirimyiyim ? Ben 10aydır hamile kalamiyorum Doktir bana klomen ve folievye kislota ilacı verdi Yeni başladım kulllananlar Kaçıncı aylnda hamile kaldı? Çok istiyorum bu ay hayırlısı
Denizzzzz Arkadaşlar bir sorum olacak ya bulunduğum yerde yumurtlama testi satılmıyor eczanelerde bana hamilelik testi verdi bununla dene diye hamilelik testi yumurtlama gününü gösterir mi ??
Rabiaa Denizzzzz instagram da minnak kurabiyeler diye bir site var canım oradan temin edebilirsin hemde cok yardımcı oluyor bayan tavsiye ederim
Bediz Denizzzzz internet alın biz öyle yaptık 20 ovulasyon içinde bi de 6 tane gebelik testi var 50. TL idi
Semanur21 Denizzzzz olması lazım canım belki kaldığın yerde yoktur ama illaki vardır bende yurtdışındayım kaldığım köyde dazla bişi bulamazsın ama başka şehirlerde var
Semanur21 Denizzzzz hayırlısı olsun canım balla ben üç haftadır hergün yapıyorum hepte silik çıkıyor 😄😄😄😄