Monalisa Bayanozenn merhaba bence yumurtlama gününü kendimiz anlayamayız. Çünkü ben ovulasyon aldım birgebeningünlüğü Ebru hanımdan. Ovulasyonda pozitif çıktığı gün hiçbir belirtim yoktu. Ovulasyon bitti benim kasıklarda ağrı başladı. Test yaptım yumurtlama değildi. Yani en net sonuç için mutlaka ovulasyon şart. İlk denemedi tuttu kızım şuan 7 aylık 🤗
AksoyS Monalisa yumurtlama olmadan bir kac gun once akintim oluyor surekli vucud hazirliyor kendini galiba sonra kasiklarda agri goguslerde batik her ayda ovulasyonsuz hissediyorum:))) ovulasyon testi tabi garanti
Monalisa Ba1710 var tabi arkadaşımın 5 gün sürdü. Ben 1 kez yaptım 2 gün gördüm hamile kaldım. Herkesin yumurtlaması her ay farklı
Nilay Merhaba kizlar nasilsiniz size bi sorum olucak afedersunizde vajinamda yumurta aki qivamunda akunti var yumurtlama ola bilirmi.ya her hangi enfeksiyondanmi kaynaklaniyor anlamadim
Freedom Nilay Salam can. Hemwe olmursa bu gunlerde gelirse yumurtalama ola biler. Hemde onda iy gelmir. Iy gelse, sari ve ya yawila calsa rengi Infeksiya ola biler
Freedom Nilay he yumurtalama ola biler ya bugun olub, ya Sabah olacaq. Sen bu gunu, birisigunu ve soraki yox o biri gunu deyerlendir. Gunawiri ol ki, spermin de deyeri artsin hec olmasa. Her gun olanda deyer Cox awagi olur.
Freedom Nilay buyurun. Narahat olmayin hamimiz bir birimize komek etmeliyik bildiklerimizi paylawmaliyiq ki, Faydamiz deysin
Freedom Nilay Salam can. Necesen?elaqeden sonra ayagini 10-15 deqe yuxarda tut. Hemde Caliw Sen altda ol hemin vaxt.