Etipetito Cicekliperde bende öyle düşünüyorum işte ozamana kadar bana çok yardımları dokunur benimde yüküm hafifler 😊😅
Nur29 Etipetito açmadım çünkü isim ikinci ismim ve bunu hiç kullanmam normal hayatta sıkıntı değil kimse tanıyamaz 😂😂
Etipetito Nur29 yoo yok öyle değil hani burda hepimiz bu ismimizle az çok biliniyoruz ya başka hesap açıp farklı bişey sordunuz mu yani onu demek istedim 🥰
Yasak_elma Etipetito Dogrusunu söyelemek gerekiyor madem hiiç sormadim başka hesaptan soru yani acmadımki bu hesabımdan başka hesap burada😀Çünkü bende sen gibi şiftemi unuttum ve çıkarsam yıldızcığımın hesabına geri giremem🤷♀️😅
Etipetito Yasak_elma Bende çıkarsam giremem😂ama şifremi bilsemde öyle bişey yapmazdım sanırım çok şükür öyle biseye gerwk duymadım bugüne kadar😇😊
Yasak_elma Etipetito Negüzel🙂Bazen bu kimliğinle bile tanındığın için burada başka kimlikle sormak istiyor insan bazı soruları
Etipetito Yasak_elma tabi ki saygı duyuyorum öyle yapanlara yargılama amaçlı açmadım zaten postu insanız sonuçta başımıza ne geleceği belli olmuyor 😊