• Muhabbet
  • Gitmeyen sezeryan göbeği ve kilosu

Kızlar hamilelikte sadece 5 kilo aldım 65 ile hamile kalıp 70 ile doğuma gittim fakat emzirme döneminde acayip şekilde kilo aldım ve göbeğim gitmiyor korse aldım çay kullandım gitmiyor yapıştı bana resmen ve kafama takmaktan kilo da veremiyorum ekmek yemiyorum günde iki ana 4 ara öğün yapıyorum ama şuan 70 kiloyum 76 dan 70 kiloya düştüm ama daha fazla gitmiyor

Prensiminannesiii sadece diyet olmaz sporla da desteklemen lazım, ben ara ara yapmaya çalışıyorum çocuklardan vakit bulursam, Bi tane Çinli karısı var ua ua Diyip göbeğini aşağı yukarı yapıyor, o çok etki ediyor göbeğe yarım saat 1 saat onun yaptıklarını yapsan güzel kilo verirsin

Prensiminannesiii bende doğum yapalı yaklaşık bir yıl oldu göbeğim çok çok büyüktü surkwli spor yaparak ve yediklerimw dikkat ederek göbeğim baya gitti şimdi çok az birşey kaldı yapıyorum spor ama gitmiyor gibi hissedip moral bozup bırakıyorum şimdi göbeğim baya gitti için sıkılasma egzersizleri yapıyorum baya sertleşti gibi bakalım surkwli devam edeceğim Chloe ting le iki haftalık sıkılaşma hareketlerine başladım başlarda baha zorluyor ama birkaç gün içinde vücudun alışıyor