Her kadının artık daha ağırbaşlı daha olgun olmaya başladığı bir dönem bir olay varmış hanımlar. Bu dönemdeki hikayelerinizi merak ettim çünkü o dönemden geçiyorum galiba. Sizler de anlatır mısınız eminim benim gibi çoğu insana motivasyon kaynağı ve güç olursunuz♥️

_Mandela_ ay benim dönüm noktam evlilik 3 aydır evliyim evlenince ister istemez yavaştan bir agirbaslilik çökmeye başladı üstüme normalde çok sen şakrak çocuk gibiydim

_Mandela_ hala dönüm noktam yok galiba hala çocuk ruhluyum ama düşününce beni en çok olgunlaştıran abim diyebilirim uzun suredır yaşamla mücadele ediyor yoğunbakımda

Nietzsche bu tartışmayı sabitledi.

Benim donum noktam babamin kanser sureci ve vefati oldu. Hastaligindan once daha rahat laylaylom hatta arada bir icki falan icmeyi seven biriydim, esim de dindar biriydi. Neden icmiyor benimle birlikte diye hayiflaniyordum. Babam vefat ettikten sonra ölümü hatırladım, icmeyi vs biraktim, 5 vakit namaza basladim, daha durgun daha agirbasli biri oldum diyebilirim

Regina başinız sağolsun ALLAH rahmet etsin sizin adınıza da çok sevindim umarım daim olur ibadetiniz

Regina bu duruma üzüldüm Allah rahemet eylesin ama güzel birşeye vesile olmuş Rabbim birşeyleri yaşatıyor ama güzel sonuçlanıyor bir musibet size bin hayır getirmiş 🙏

Dogruu43 evet gercekten baska guzel bir seye sebebiyet vermis oldu ama keske babacigim da hayatta olsaydi da o da gorseydi boyle oldugumu

Regina o oralarda bı yerlerde mutlaka sizi görüyordur dualarınızı eksik etmeyin yeter 🙏 keşke sevdiklerimiz gitmese ama takdir-i ilahi

_Mandela_ ilk doğumum, oğlumu kucağıma ilk alışım o gün sanki ömrümün ilk günüydü ve daha öncesi hiç yokmuş hiç yaşanmamış gibiydi ondan sonra garip bir ruh hali çöktü üzerime sanki çok toydum da biranda büyüdüm hem mantığımla hem duygularımla olgunlaştım iki türlü bakabildim hayata ve insanlara 🌼

_Mandela_ Çocuk doğurduktan sonra oldu ama tam olmuş sayılmazdı ne zaman 3.yü doğurdum dank etti büyüdüğüm.. sorumluluklarım