Her kadının artık daha ağırbaşlı daha olgun olmaya başladığı bir dönem bir olay varmış hanımlar. Bu dönemdeki hikayelerinizi merak ettim çünkü o dönemden geçiyorum galiba. Sizler de anlatır mısınız eminim benim gibi çoğu insana motivasyon kaynağı ve güç olursunuz♥️
Dönüm noktanız 🌺
_Mandela_ kesinlikle evlendikten sonraki dönemim diyebilirim , ondan önce hayatımı hep lay lom lom du
Benim donum noktam babamin kanser sureci ve vefati oldu. Hastaligindan once daha rahat laylaylom hatta arada bir icki falan icmeyi seven biriydim, esim de dindar biriydi. Neden icmiyor benimle birlikte diye hayiflaniyordum. Babam vefat ettikten sonra ölümü hatırladım, icmeyi vs biraktim, 5 vakit namaza basladim, daha durgun daha agirbasli biri oldum diyebilirim
_Mandela_ ilk doğumum, oğlumu kucağıma ilk alışım o gün sanki ömrümün ilk günüydü ve daha öncesi hiç yokmuş hiç yaşanmamış gibiydi ondan sonra garip bir ruh hali çöktü üzerime sanki çok toydum da biranda büyüdüm hem mantığımla hem duygularımla olgunlaştım iki türlü bakabildim hayata ve insanlara 🌼
_Mandela_ dönüm noktam olmadı henüz. Ama her zaman yerine göre ağırbaşlı veya çılgınım 🥹😌