Regina başinız sağolsun ALLAH rahmet etsin sizin adınıza da çok sevindim umarım daim olur ibadetiniz

Regina bu duruma üzüldüm Allah rahemet eylesin ama güzel birşeye vesile olmuş Rabbim birşeyleri yaşatıyor ama güzel sonuçlanıyor bir musibet size bin hayır getirmiş 🙏

Dogruu43 evet gercekten baska guzel bir seye sebebiyet vermis oldu ama keske babacigim da hayatta olsaydi da o da gorseydi boyle oldugumu

Regina o oralarda bı yerlerde mutlaka sizi görüyordur dualarınızı eksik etmeyin yeter 🙏 keşke sevdiklerimiz gitmese ama takdir-i ilahi

_Mandela_ ilk doğumum, oğlumu kucağıma ilk alışım o gün sanki ömrümün ilk günüydü ve daha öncesi hiç yokmuş hiç yaşanmamış gibiydi ondan sonra garip bir ruh hali çöktü üzerime sanki çok toydum da biranda büyüdüm hem mantığımla hem duygularımla olgunlaştım iki türlü bakabildim hayata ve insanlara 🌼

_Mandela_ Çocuk doğurduktan sonra oldu ama tam olmuş sayılmazdı ne zaman 3.yü doğurdum dank etti büyüdüğüm.. sorumluluklarım

Hepimizin dönüm noktası sevdiğim kişilerle ilgiliymis ya varlıklarıyla ya da yokluklarıyla bize bir şeyler öğretiyorlarmış. Oğlum iki yaşında geriye ya da ileriye bakınca anne olarak doğmak terimini yaşadığımı görebiliyorum ve bu gün oğlumun eşime markete gittiğimde anne gitmesin diye ağlarken anne olduğum sorumluluklarım her şey dank etti cidden. Annesiz ve babasız büyümüş biri olmak benden çok şey götürdü ve oğlumun bunu yaşamasını istemedigimden eminim. Ruh halim çok karışık ve sanırım dönüm noktamdayım🌺

_Mandela_ sanırım evimi ayırmak ve annemin dolduruşlarına gelmemek oldu 😬

_Mandela_ klasik olacak ama evlendim ve o çocuksuluğum bitti.Bekarken tam delidim yani 2 söyler 5 gülerdim😂6 yıl bitiyor evleneli şuanda şenim ama asla asla bekarlığımdaki gibi degilm🙇‍♀️Heleki ilk anne olduğumda giyim olarak kapalıydım ama iyice kapandım diyebilirim.Eski gülmelerim espiri yapmalarım kahkahalarım yok artık sadece bir tebessüm okadar🙂

_Mandela_ kesinlikle anne olduktan sonraki halim ve bu halimi çok seviyorum 🌸

_Mandela_ benim dönüm noktam oğlumun karnında hızla büyüyen bi tümör olduğunu öğrendikten sonra oldu o olaydan sonra hiç bişeye eskisi gibi çocukça bakmadım herşeyde en kötüyü düşünüyorum artık 🤦🏻‍♀️

_Mandela_ benim yok sanırım, yaşım hep çocuk 😌