Sumeye01 canım s.a bende üç bebeğimi kaybettim pıhtılaşma çıktı iğne vurulcam dokuz ay.eger senin sorunun pıhtılaşma genetik deglse bence rahim perdesi yada rahim yetmezliği de olamaz çünkü 9 aya gelmissin.acaba sübyan olablirmi bı hocaya gitsen muska taksan bende gttim muska yaptrdm

Matmazel

Matmazel Canim 3 çocuk düştükten sonra mı pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı? Yoksa hep varmıydı? Bende yeni oyrendim öyle bir sorunum olduğunu🤦‍♀️

Aydan doktorlar üçüncü kayıptan sonra genetik yapılır dediler ben ikinciden sonra yaptırdım onun sonucu çıkana kadar da üçüncüye hamile kaldım oda düştükten sonra sonuç geldiki pihtilasmam varmış öyle

Matmazel gittim evet hoca muska işi dedi yaptırdık hiç bi sorun yok 2.ci çocuktan sonra doktor pıhtılaşma iğnesi verdi kullandım kordon dolanmasından öldü çocuk işte kısmet değilmiş pıhtılaşma da yok ama doktor dedi yine iğne kullan hamile kalınca olabilir sende dedi

Matmazel ben ameliyat olmuştum, rahim içi perde. İstanbulda ameliyyat oldum(doktor çook iyi yaptı ameliyatı), 1 ay sonra hamile kaldım, aslında enfeksiyon da vardı bende, bi de Ruslar çabuk hamile kaldın dediler, o yüzden oldu, ama Türk doktorumla konuşuyordum, ulturason falan hepsini gönderiyordum, herşey çok güzeldi, 3 ayında kanamam oldu, doktorlar ameliyat olduğumu öyrenince hemen kürtaj yaptılar, tehlikeliymiş falan filan. Ama ben çok eminim ki, sorun ameliyatda deyildi( başka doktorlar da enfeksiyon yüzünden olmuş diyorlar), neyse kısmet değilmiş. İnşallah ikinci çocukta iyi olur herşey)

7 gün sonra