Arkadaşlar meraba ben 2 ay önce bakırlı spiral taktırdım doğum yapalı 5 ay olucak 1 defa adet oldum sonraki adetim 5 gündür gecikti muayeneye gittim yerinde dedi doktor emziriyorum da sizde böyle olan oldu mu icin hiç rahat değil yinede lütfen yaşayan olduysa yazabilir mi

omremr doğumdan sonra 1 sene düzensiz olmasi yada 1 sene hiç adet görmeme normal kabul ediliyor , emzirmeden kaynaklı sütün tam koruyuculuğu var diyemeyiz buna güvenip korunmamazlik yapmayın çevremde spiral taktiranlarinda gecikmeleri çok şık oluyor kanamaları kısa veya uzun sürebiliyor , ama tabiki detaylı ve açıklayıcı bilgiyi doktorunuz yapar 🥳🍀

omremr olabilir canm öyle şeyler , doktor sıkıntı yok dediyse tamamdır

omremr benimde 7 ay oldu takılalı her ay düzensiz oluyodum ama kasım ayında olmadım hiç test yaptım negatif çıktı bakalım olmayı bekliyorm bende emziriyorum hala kızım 1,5 yaşında

omremr hiç riske atmadan hazır sezaryen olmuştunuz tüpleri bağlatsaydınız keşke üçü arka arkaya mı oldu aralarında yaş farkı var mı

omremr konuyla alakasız ama devlet hastanesinde mi taktırdınız ücret talep edildi mi bilgi verirmisinşz bende bu ay taktırıcam da

sancaktepe sizinki de bakir spiral mi normalde hormonlu geciktirir ama bakir geciktiremez diyorlar ondan daha çok korkum

Mavi-_-deniz 3 oğlum oldu esim de kiz cok istiyordu ilkten beri biri 5 biri 2 yaşında biri de 5 aylık üçüncüsü kazayla oldu geri çekilme ile korkmuyordum hep ama üçüncüde tutmadı

omremr rabbim bağışlasın Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🌺🤲🏻

sancaktepe peki her seferinde gecikiyor muydu normale gore kac gün gecikti acaba bide adet olunca tekrar yazar mısınız bana

omremr tabi yazarım ya normslde takıldıktan sonra her ay oldum ama düzensiz di günü belli değildi ama kesin oluyodum her ay ama kasım da hiç olmadım şuan da belim kasıklarım acayip ağrıyo yani ya olucam diye ya hamileyim diye bende anlamadım

omremr merhaba.
                    Aynı durum bendede var emziriyirum ve bu ay 13 gun geciktim. Spiral artı ek korunma ile korunmakta rağmen bi tırsmadım değil:D. Evde test yaptım
                    Negatif. Kist ihtimaline karsi doktora gittim yinede . Bebeğim bu ay emmeyi çok arttırdı ıshal olduğu için doktor ona bağladı. Emzirme süresince normalmiş gecikmeler.