Bisaniye biraz yoğun olduğum için giremedim geç dönüş yapıyorum kusura bakmayın böyle bir durum olduğuna dair bir şey hatırlar veya emin olursanız gece uyuyunca ilk 15 dakika içinde vücut uykuya geçiş yapıyor ama bilinç hala açık oluyor baş ucunda ismiyle seslenin uyanmazsa o ana ait ne varsa hepsini tasvir edip anlatın misal şu günde sen bu yemeği hiç sevmedin içinde pirinç brokoli vs vardı ama ben seni zorladım sen yutmak zorunda değilsin dudaklarını ısırmaya gerek yok sen güçlüsün bunu atlatırsın gibi ama tek denemede hemen sonuç almaya bilirsin bu konuda barış muslu var travma temizligiyle hastalık ve takıntıları iyileştiriyor onun yazılarına bak istersen ben bu sorun için bakınca nedeni bu şekilde yazıyordu bir de sağ ve sol tarafın sebebi de başka ondan sormuştum çocukların belli donemler garip takıntıları oluyor ama sonrasında geçiyor benim oğlumda sürekli kabuk bağlayan yaralarını kazıyordu haliyle iyileşmesi baya zaman alıyordu ne yaptıysam engel olamıyordum ama zamanla kendi kendine bıraktı umarım sizinde öyle olur 🤗🙏