Ananasss Hala uyumadım çünkü, kocamla sevişmeyi beklerken uyuyakaldıı ve ben sinirliyimm 🤣🤣 sıra sizde hala uyumadınız çünküüüü????
TombulHatun Ananasss çünkü dün gece bizi 3 saat uykuyla tutan kızım bu gece de uyumuyor uyusa akşam 8de bile uyurdum , bizim uyku nanay efendim 🤣
Dogruu43 Ananasss eşimle tartıştık , küsüştük uyku tutmuyor aynı yatakta ikimizinde elinde bir telefon saçma sapan telefon oynuyoruz 🙄
Ananasss TombulHatun ahh gelmiş yorunlarına öldüğümmm 💕💕 anam senin kız sizi hiç yablızda bırakmıyooor
Gurbetgelini_ Dogruu43 ahahahah kusura bakma valla buna güldüm biraz😂ay en tilt olduğum konulardan birisi resmen o an ağzım dolusu laf söylemek istiyorum ama çıt ses çıkmıyor ne hikmetse 😂
Cicekliperde TombulHatun tombul çok kötüyüm. Benim kızın da uyku ayarları bozuldu. Gece yatmak bilmiyor. Hele bu gece 😢😢 uyuyamadı yavrum sürekli uyandı . Bende de derman kalmadı. Dün de gece ikide kalkıp dörtte uyumuştu. Biz ne zaman uyuyacağız 😢
Dogruu43 Gurbetgelini_ sorma bende çit çıkarsa laf sokuyorum adam susuyor cevap vermiyor bende başka şeyden çıkarıyorum horlama ses yapma bilmem ne napıcan 🤷😂😂
Nietzsche Ananasss Bende evde uyuyan biri oldu mu nefret ederim,ama kendim istersem uyurum tabi onlar uyanıkken 😂😂
TombulHatun Ananasss kız yok çocuğum çok güzel uyurdu gece hiç uyanmazdı 1 aydır bozuldu çocuk 2 yaş sendromu mu nedir artık uykuya hasret kaldk adama da hasret kaldık uyuduğu an uyuyoruz gözümüz ilişki filan görmüyo bu ara 😂😂😂
Dogruu43 Ananasss ay buda uyusa da sinirim bari bozulmasa sessiz şeytan resmen cevap vermez bı de bı araba laf et susar ööööyle.🙄