Dogruu43 Ananasss nasıl sınır edeceğini biliyor işte taktiği çözmüş . Benden gizli gizli adil yıldırım mi izliyor , Esra ezmeci mi izliyor ne zıkkım yiyor bilmem 😂
Nietzsche Ananasss Bende evde uyuyan biri oldu mu nefret ederim,ama kendim istersem uyurum tabi onlar uyanıkken 😂😂
Ananasss Nietzsche ben uykuyuda uyuyanıda sevmiyorum, babamdan kalma sanırım uykuda gecen zamanın ölü zaman olduğuna inanıyorum be dinlemek için 2 saat uykunun yettiğini düşünüyorum 🤣🤣
Nietzsche Ananasss Ben senin gibi düşünmüyorum, mantıklı ve düzgün tutarlı işleyen bir beyin fonksiyonları için uzun uyku çok önemli 😂 gece uyumazsam hatta uykum bölünürse diğer gün yazdığım mesajlar bile bir başka oluyor . Beyne besinini vermek lazım .
Dogruu43 Ananasss kız benimki tam odundur asla ne kıpırdar ne ses çıkarır telefondan sıkılınca tuş kilidini kapatip kıcını döner zıbarır 😂
She_angel Ananasss oğlumdan Allah razı olsun izin vermiyor asla kocamda kardeşiyle pubg oynuyor daha ne olsun 🫠🫠🫠
adore Uyumadım çünkü nişanlımla ayrılık eşiğindeyiz.. kendimi işime verdim çalışıyorum😔he bi de kendimi cok yalniz hissediyorum.. bir de 29 yasina geldim ve bir daha kim hayatima girer bellli degil. Sacma sapan dusunceler…
bitterdelisi24 Ananasss hahahha bütün hovardalar koşun bu posta 😅😊😊 nasıl uyur kocan nasıl böyle bi hataya düşer seninle sevişmek varken. yazıklar olsun ona 🤓🤓😂😂