Dogruu43 Ananasss kız benimki tam odundur asla ne kıpırdar ne ses çıkarır telefondan sıkılınca tuş kilidini kapatip kıcını döner zıbarır 😂
She_angel Ananasss oğlumdan Allah razı olsun izin vermiyor asla kocamda kardeşiyle pubg oynuyor daha ne olsun 🫠🫠🫠
adore Uyumadım çünkü nişanlımla ayrılık eşiğindeyiz.. kendimi işime verdim çalışıyorum😔he bi de kendimi cok yalniz hissediyorum.. bir de 29 yasina geldim ve bir daha kim hayatima girer bellli degil. Sacma sapan dusunceler…
bitterdelisi24 Ananasss hahahha bütün hovardalar koşun bu posta 😅😊😊 nasıl uyur kocan nasıl böyle bi hataya düşer seninle sevişmek varken. yazıklar olsun ona 🤓🤓😂😂
sacmalamabihterbizzenginiz Ananasss uyuyamadım çünkü misafirliğe geldim başka bir şehire eşime uzun kalıcam dedim ama sıkıldım ne bahane Uydursam da evime kocişime kavuşsam diye düşünüyorum
Cicekliperde TombulHatun tombul çok kötüyüm. Benim kızın da uyku ayarları bozuldu. Gece yatmak bilmiyor. Hele bu gece 😢😢 uyuyamadı yavrum sürekli uyandı . Bende de derman kalmadı. Dün de gece ikide kalkıp dörtte uyumuştu. Biz ne zaman uyuyacağız 😢
TombulHatun Cicekliperde ahh ahh bizde 4,5 uyuduk bu gece önceki gece de 3te uyandı daha geri uyumadı zombi gibiyim 🥲😭
Nietzsche Ananasss Ben senin gibi düşünmüyorum, mantıklı ve düzgün tutarlı işleyen bir beyin fonksiyonları için uzun uyku çok önemli 😂 gece uyumazsam hatta uykum bölünürse diğer gün yazdığım mesajlar bile bir başka oluyor . Beyne besinini vermek lazım .
Goat Nietzsche gece uyumazsam hatta uykum bölünürse diğer gün yazdığım mesajlar bile bir başka oluyor . Beyne besinini vermek lazım . Buna çokkkk katılıyorum 😁 herşeyin bi sırası var gerçekten.şuan ben 1 saatlik uykuyla önüme geçene elimde olmadan çatıyorum uykum yok fakat ben ben değilim esimi bile gozüm görmüyo 😁
Dolunayy Nietzsche Ben 10 saat uyumazsam bütün ayarlarım bozuluyor . Kimisine 2 saat yetiyor vay arkadaş😄