sacmalamabihterbizzenginiz Ananasss uyuyamadım çünkü misafirliğe geldim başka bir şehire eşime uzun kalıcam dedim ama sıkıldım ne bahane Uydursam da evime kocişime kavuşsam diye düşünüyorum
Cicekliperde TombulHatun tombul çok kötüyüm. Benim kızın da uyku ayarları bozuldu. Gece yatmak bilmiyor. Hele bu gece 😢😢 uyuyamadı yavrum sürekli uyandı . Bende de derman kalmadı. Dün de gece ikide kalkıp dörtte uyumuştu. Biz ne zaman uyuyacağız 😢
TombulHatun Cicekliperde ahh ahh bizde 4,5 uyuduk bu gece önceki gece de 3te uyandı daha geri uyumadı zombi gibiyim 🥲😭
Nietzsche Ananasss Ben senin gibi düşünmüyorum, mantıklı ve düzgün tutarlı işleyen bir beyin fonksiyonları için uzun uyku çok önemli 😂 gece uyumazsam hatta uykum bölünürse diğer gün yazdığım mesajlar bile bir başka oluyor . Beyne besinini vermek lazım .
Goat Nietzsche gece uyumazsam hatta uykum bölünürse diğer gün yazdığım mesajlar bile bir başka oluyor . Beyne besinini vermek lazım . Buna çokkkk katılıyorum 😁 herşeyin bi sırası var gerçekten.şuan ben 1 saatlik uykuyla önüme geçene elimde olmadan çatıyorum uykum yok fakat ben ben değilim esimi bile gozüm görmüyo 😁
Dolunayy Nietzsche Ben 10 saat uyumazsam bütün ayarlarım bozuluyor . Kimisine 2 saat yetiyor vay arkadaş😄
Nietzsche Goat 😂😂aynen bak hem agresiflik hemde şey oluyor bende. Mesajlarda yazım hatası 😂 düzeltmekten yoruluyorum . Beyin istifa ediyor o günlerde. Arkadaşın dediği gibi 2 saat uyusam ohoo çok sıkıntı.
TombulHatun Nietzsche kesinlikle katılıyorum sabah uykusuzluktan ağlıyordum 😂 vergi dairesindeki memura telefonda farklı kişinin tc nosunu söyleyip farklı kişinin adını söylüyormuşum birde memurla inatlaşıyorum düzgün yazın tcyi diye uyku çok önemli çok 😂😂
Nietzsche TombulHatun işte tam örnek sensin tam o dediğin oluyor 😂😂😂 önemli bir yere gidiyorum mesela adam telefon nosu veya adres soruyor ilk 5 dk bakışıyoruz 😂😂😂😂😂😂
TombulHatun Nietzsche off evet en kötüsü o ya adını unuttuğun oluyor beynin uyuyor çünkü dün de uykusuzdum memur vekalet elinde ismimi sordu patronun adını söyledim ( erkek ) emin misiniz hanımefendi dedi evet neden emin olmayayım adımdan diyorum siz kimliğinizi verip biraz oturun ben işlemi yapana kadar dedi rezillik 2 gündür 😂😂😂 😂😂 çok kötü ya ölüm gibi bişey ama ölmüyorsun 😂😂😂😂
Nietzsche TombulHatun ya öleceğim 😂😂😂😂😂😂Anlattığım şeyin vücut bulmuş hali sensin resmen hahahashs şimdi gelsinler 2 saat uyku yeterli diyenler 😂😂 beyin kullanmayacaksak bence de yeterli 😂
Dolunayy Nietzsche Genelde 8 yeterli diyorlar zaten ama ben 9 saat bile uyuyunca alamıyorum uykumu 10 saate tamamlamam gerek😄