sosyolog1kadin titanyum u sağlığa zarar vermez olarak okumuştum ama bi makale falan varsa bulup okumak lazım tabi , döküm en iyisi de çok ağır ve yikamasi problemli ya 🙂

mamacita evet maalesef çok ağır ama dediğin gibi 1 2 tane alınıp sulu yemek için gerçi herşey yapılır onla pilav hariç galiba

mamacita birgün bende alacam 1 tane de olsa şu döküm tencereden😂inşallah övüldüğü kadar yemekler güzel oluyordur gerçekten

gshande evet döküm istiyorum 1 2 tane de yeter sulu yemekler için iyi olur. Çok mu zor yıkaması ne gibi sorunlar oluyor

sosyolog1kadin deterjan çok kullanmamak lazım, kullanımdan sonra biraz yağlamak gerekiyor. 1 tane alsanız bile yeterli güveç olarak kullanıp fırına atabilirsiniz üstelik, daha ne olsun 😀

sosyolog1kadin elbette kullanıyorum ama aşırı çok değil yani deterjanlı bir şekilde saatlerce bırakıyorum güzelce temizleyip kaldırıyorum

sosyolog1kadin çok batik değilse ve cogunlukla sicak şu karbonat limon falan , ihtiyaç duyarsam az bi deterjan şu bekletip yikiyorum