• Kizlar Yardim edermisiniz💜

Selam kizlar bana yardim edermisiniz hemen hangi konuda olduğunu soyluyorum 3 senelik sevgilim var ayni köydeniz yani uzaktan akraba tanidik ve artik nisanlanmak istiyoruz anneme biraz soylemeye calistim ama cok cekiniyorum babama nasil soylicem bilmiyorum evli olanlar yada nisanli olanlar bana biraz akil verirmisiniz😊💜

SSelinn annene söyleyecen,annende babana söyleyecek biraz düşünecek sonra seni karşısına alıp konuşacak. Hayırlısıyla olsun inşallah hadi bakalim. Çekinecek birşey yok

Deletedmom3 öylede canim babam benim konustum oglani pek sevmiyor ondan cekiniyorum💜Tesekkur ederimmm

SSelinn baban bu konularda anlayışlı ise al ikisini karşına konuş ben öyle yapmıştım sonuçta seviyorsun mutlu olacağına inanıyorsan onunla birlikte baban annen buna engel olmaz bence evlatlarının mutluluğunu ister onlarda

SSelinn
          Ben anneme söyledim annem razı değil ama razıymış gibi yapıyordu. babamın hiç bi şeyden haberi yok.bir gün buluştuk,eve dönünce nasıl olmuşsa annem söylemiş babama kızmışdı😂 eşimin babasını çağırdı bize konuştuk öylece hall oldu😂 saçma gele bilir ama böyle oldu😂🙆🏻‍♀️❤️

SSelinn eğer teyzen varsa teyzene anlat oda annene anlatsın ama direk senin söylemen daha iyi bence

SSelinn çekinmez olur muyum illaki utanıyor insan rahat bi şekilde söylenecek bir konu değil zaten inşallah sevineceğim şekilde tepki alırsın canım Allah mutlu etsin şimdiden

SSelinn sen annene soylenoda babana soylesin ☺️Insallah hayirli haber verirsin bizede🥰😍

SSelinn söyle gitsin ya ne olcak sanki hem annen desteklerse baban daha iyi karşılar