Film/dizi önerisi 🫠
- Düzenlendi
Adelin Arkadaşlar zaten yazacaklarımın çoğunu yazmişlar, bunlara ek olarak
Soluksuz
Ölüler vadisi
Ambulans
Son sığınak
Göz
Tepedeki mezarlık
Derin sular
Bıçağın iki yüzü
Dehşet treni
Aklıma gelenler bunlar.
Az önce de (Tam Gaz) diye bir film açti eşim. Oda güzeldi 😄😄
Ha birde ‘Orphan’ izle mutlaka , o da süper 😄
- Düzenlendi
bitterdelisi24 😂😂😂ayyy tamamm izleyince yaz ha bide canavarı yönetenin kim olduğunu düşünüyorsun🤓
Adelin Metro kasabı lakabinda bi katil adam var. Metrodaki insanlari vahşice öldürüyor , bir başka fotografci adam da bu katilin fotograflarini cekmek icin trene biniyor. Metroda kaybolan insanlarin neden öldügünü nasil öldügünü merak edip fotograf cekmek amacı. Cok uzun zaman oldu bunu izleyeli, sonunu unuttum valla 😂 zaten uykum gelmişti ,sonunu hatırlamiyorum o yüzden. Ama güzeldi.
bitterdelisi24 bende salya sümük ağlamıştım 😩🤧
Diğer saydıklarımdan izlemediğin varsa kesin izle hepsinden bi o kadar etkileneceğinden eminim
Adelin rica ederim🌺
Kesin izle mükemmel bir şey
Sedaa ya bide film vardı karı koca bi lab.da çalışıyorlar bi hayvan insan karışımı birşey yapıyorlar sahipleniyorlar annesi babası gibi oluyorlar falan sonra o büyüyo eşleri ilişkiye girerken görüyor sonra o varlık adamla ilişkiye girmek istiyor daha sonra çıldırıp kadına tecavüz ediyor kadın ondan hamile kalıyor falan izledinmi onu çok psikolojimi bozmuştu o ya ismi neydi küçükken izlemiştim onuda
Adelin izledimm şimdi bitti :)) güzeldi ya :) ama bunun devamı gelir bence :) yöneten kişiyede şaşırdım:) hiç
beklemezdim:) şimdi spoiler vermim izleyen olur :)
Adelin ahhhaaa ben biliyorum bunu :) izledim hemde 2 kere :)
Mavi-_-deniz nil de cinayet onu izlemedim gizem korku mu
Adelin adam o seyle ilişkiye girmişti ya orda kusucaktım ya eşimle izlemşştik bide :) ama cok güzel bi filmdi dur birwz daha merak et adını öyle soylucem😂😂
bitterdelisi24 polisiye canım kesinlikle izle çok güzel
ben korku gerilim bilim kurgu sevmiyorum
Aksiyon savaş polisiye dram bayılırım
Mavi-_-deniz bi bakım şimdi fragman ı nasılmıs 🥰 bide narcos var dizi onu izledin mi peki .. wednesday ı bitirdim şimdi yeni bi dizi arıyorum ama vaktimi harcadğıma degmesi lazım:)
- Düzenlendi
bitterdelisi24 aşkım ben dizi sevmiyorum sıkılıyorum film seviyorum 😘
İzle yorumunu merak ediyorum
Mavi-_-deniz baktım şimdi konusu cok hosuma gitti bunu eşimle izlicem :) kızımın adının nil olması 🤦🏽♀️😂😂