Adelin mini dizi maid vardı netflixte izlenebilir Hırsızlar Ordusu , Gangubai , Koku, fantastik canavarlar izlenebilir

Adelin Arkadaşlar zaten yazacaklarımın çoğunu yazmişlar, bunlara ek olarak
    Soluksuz
    Ölüler vadisi
    Ambulans
    Son sığınak
    Göz
    Tepedeki mezarlık
    Derin sular
    Bıçağın iki yüzü
    Dehşet treni

Aklıma gelenler bunlar.
    Az önce de (Tam Gaz) diye bir film açti eşim. Oda güzeldi 😄😄
    Ha birde ‘Orphan’ izle mutlaka , o da süper 😄

bitterdelisi24 😂😂😂ayyy tamamm izleyince yaz ha bide canavarı yönetenin kim olduğunu düşünüyorsun🤓

Sedaa tamam teşekkürler dehşet treni konusu nedir acaba bir kaç kişi önermişti unutmuşum sen diyince hatırladım ismini

Adelin Metro kasabı lakabinda bi katil adam var. Metrodaki insanlari vahşice öldürüyor , bir başka fotografci adam da bu katilin fotograflarini cekmek icin trene biniyor. Metroda kaybolan insanlarin neden öldügünü nasil öldügünü merak edip fotograf cekmek amacı. Cok uzun zaman oldu bunu izleyeli, sonunu unuttum valla 😂 zaten uykum gelmişti ,sonunu hatırlamiyorum o yüzden. Ama güzeldi.

Sedaa aaa ben bunu izledim ya ismi bumuymuş 🤣🤣🤣lisedeydim daha izlerken babamla izlemiştim konusunu anlatınca hatırladım 😂

bitterdelisi24 bende salya sümük ağlamıştım 😩🤧
              Diğer saydıklarımdan izlemediğin varsa kesin izle hepsinden bi o kadar etkileneceğinden eminim

Adelin izlemişsin 😂 ya aslinda benimde izledigim bir sürü film var ama çoğunun adini hatirlamiyorum. Biz eşimle genelde aksiyon-gerilim izleriz . Korku-gerilim i bekarken cok izlerdik kız kardesimle ama coğunun ismini hatirlamiyorum, 😂

Sedaa ya bide film vardı karı koca bi lab.da çalışıyorlar bi hayvan insan karışımı birşey yapıyorlar sahipleniyorlar annesi babası gibi oluyorlar falan sonra o büyüyo eşleri ilişkiye girerken görüyor sonra o varlık adamla ilişkiye girmek istiyor daha sonra çıldırıp kadına tecavüz ediyor kadın ondan hamile kalıyor falan izledinmi onu çok psikolojimi bozmuştu o ya ismi neydi küçükken izlemiştim onuda

Adelin izledimm şimdi bitti :)) güzeldi ya :) ama bunun devamı gelir bence :) yöneten kişiyede şaşırdım:) hiç
                    beklemezdim:) şimdi spoiler vermim izleyen olur :)

Adelin adam o seyle ilişkiye girmişti ya orda kusucaktım ya eşimle izlemşştik bide :) ama cok güzel bi filmdi dur birwz daha merak et adını öyle soylucem😂😂