İyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
Güzel böyle izledikçe sürükleyen bi dizi ve ya film olarak ne önerirsiniz mümkünse yabancı olsun 🫣

Adelin ben dizi hiç sevmiyorum film seviyorum o yüzden sana film önereceğim hachiko çok güzel gerçek bir hikaye
    Yeşil yol
    Cesur yürek
    Piyanist
    Hayat güzeldir
    Esaretin bedeli
    12 öfkeli adam
    3 idiots
    Nil’de cinayet
    Bıçaklar çekildi
    Çizgili pijamalı çocuk
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar daha çok var aklıma geldikçe yazarım 😬

Adelin yeni izlediklerimden platform var gerçekten cok severek izledim.. şiddetle tavsiye ediyorum:)
      nefesini tut.. buda cok heycanlı güzel bi filmdi

Adelin sarar sarar başı zaten alıp götürüyor insanı.. sizde bana verin bende birseyler izlemek istiyorum:)

bitterdelisi24 vallaha en son izlediğimi söyliyeyim Wednesday izledim bu gün bitirdim herkes izliyordu çok çocuksu geliyordu bana ergen ergen haraketler diye , görümcem çok ısrar etti 2 güne 1 sezon bitirdim Allah kahretsin pisikolojim bozuldu😂😂sevdimmi bilmiyorum ama izledikçe izledim

Adelin
            Film olarak;

• Dhoom 3
            • Gajini
            • 3 idiost
            • Peekay ( herkesin izlemesi gereken bir film)
            • Hırsızlar ordusu ve Ölüler ordusu (peş peşe izle)
            • Bırd Box
            • Zombi ekspresi
            • Yarımada
              Dizi olarak;
            • All of us are dead
              Her ne kadar aamir khan filmlerinden başlasam da güzel filmler 😍😂😂😂

Adelin bende 7. bölümdeym :) son bölüm gece ızlıcem :) canavar kim söyleme sakın 😂😂 ama ya o garson cocuk yada canavarın resimlerini çizen uzun saclı cocuk öyle tahmin ediyorum:)