bitterdelisi24 rica ederim canım 🌺😘eşim sağolsın şip şak buluyor bi günde üç tane izlediğimiz oluyor 😂😂
Bende öneriye açığım bizde artık bulmakta zorlanıyoruz hemen hemen hepsini izledik
Bende post açacaktım film önerisi diye baktım arkadaş açmış vaz geçtim burdan bulurum diye

Mavi-_-deniz karar veriyorsa ne güzel valla:) ben bide açtıysam mutlaka izlicem kötüde olsa kapatamıyorum o yüzden seçerken dikkat etmeye calısıyorum :) komedi filmi istersen yardımcı olabilirim :)

bitterdelisi24 hemen buluyor bişeyler ama dediğim gibi izlenmedik bir şey kalmadı öneri alıyorum herkesten 😂
      ben sıkılınca kapatıyorum eziyet oluyor bana onu izlemek açar açmaz hoşuma gitmesi lazım
      Evet evet isterim
      Ha bide yeşil rehber ve hayat güzeldiri izledin mi
      Hayat güzeldir de savaş filmi yahudilere yapılanları konu edinmiş
      Yeşil rehber de zencilere yapılan haksızlığı konu almış

Mavi-_-deniz hayat güzeldiri izledim ve asla unutmucam filmler arasında çünkü 10 kişi vardık sanırım okul döneminde cok yakın arkadaslarımla izlemiştik sinemw ortamı yaratmıştık falan :)
        komedi filmleri jim carry hepsini izledim ve şiddetle tavsiye ediyorum bütün filmlerini :) aman tanrımdan başlayabilirsin.. yada
        melisa mccarty nin filmleri cok komik :)) aynasızlar
        yada ajan.. müthiş bi komedyen:) ben cok gülmüştüm kolay kolay da gülmem:)

bitterdelisi24 ewet ya benimde vaz geçilmezim arasında çok teşekkür ederim canım
          Ajana bakalım dikkatimi çekti😂

İşin kötü tarafı bunları izlemişiz isim olarak yabancı geldi 😂

bitterdelisi24 aşırı derecede beğenmiştim kadının kendini görevine adaması bütün şansın ondan yana olması çok güzeldi 👌🏻
          İğrendiğim tek yer her birinin öldüğünü görünce kusması 🤢🤮

Mavi-_-deniz 😂😂😂 komedilerde iğrenç sahne nedense cok var :) komik olcam diye iğrençleşiyorlar bazen :)
            kız neden uyumadın sen ? saat 3 oldu :) hadi benim derdim var yarın misafir gelicek :) içli kofte yapıyorum :) sen napıyorsun :)

bitterdelisi24 sorma hepsi de ne hikmetse kusuyor🤢🤮
              8de uyudum 12de kalktım 😂
              Eşimle film arıyoruz 🫣eşim erken uyumayı hiç sevmiyor sabahın 4üne kadar oturur bende biraz uyur uyanır tekrar uyurum 😂🤣
              Bizde saat 1
              Ooo kolay gelsin canım
              En bi sevdiğim 🫠😋
              Daha kalkıp yemek yiyecez çay içecez 💃😂

Adelin Yok canım öyle birsey izlemedim hic. 😂 İsmi ne filmin ögrenirsen bana da söyle.