sacmalamabihterbizzenginiz Kuzulkurt kesinlikle Polyannacilik evet aile yapısına uygun değil ama kaos olunca izleniyor Sutlukahve2 aybükede çok tatlı
Popy_ sacmalamabihterbizzenginiz arada Instagram da denk geliyorum bu saçma program ne zaman yayına başladı bilmiyorum adını duysam da zerre ilgimi çekmedi kasaptan kurbanlık seçer gibi partner seçiyolar heralde dine ahlaka aykırı ne varsa olan programlardan biri sadece 🤦🏻♀️
Polyannacilik sacmalamabihterbizzenginiz televizyon haber için açılıyor genelde , ismini duymuştum saçma sapan bir program yani aile yapısına asla uygun değil 🥲🥲
yesilgozanne sacmalamabihterbizzenginiz of aşırı saçma geliyor ama alıkoyamıyorum kendimi eski kısmetse oluru izlerdim çok ondan heralde🥲
sacmalamabihterbizzenginiz yesilgozanne kesinlikle eskisi bunlara nazaran daha güzeldi. Ama işte merak ediyorum izliyorum
Sutlukahve2 sacmalamabihterbizzenginiz tatlida makyaji cok yapiyo ben buraydim boyanin icine girdim der gibi adeta😅
sosyolog1kadin DramaQueen ayy gerçekten tuğçe ye bende sinir oldum bilek te saf galiba kız tolga tolga diyip duruyor
Lavinia_ Kuzulkurt ay şu kaana bende sinir oluyorum hakkaten ya etkisiz eleman gibi bazen de üzülüyorum haline 😂 bir de Zeyn mi ne o hiç kimse beğenmedi diye çıkışıyor kızlara 😂😂 ama bu sezon çok yapmacık ya ilk zamanlar da sevgili olmalar falan daha durun bee 😂
Kuzulkurt Lavinia_ ilk sezon efsaneydi ya o zamanlar lisedeydim eve gidip hemen izliyordum çok eğlenceli bol kaosluydu 😂 favori çiftim de Melis ve erdemdi. Erdeme aşık olmuştum resmen 😂😂 Zeyd ortalığı karıştırmak için gelmiş oraya başka açıklaması olamaz 😂
Lavinia_ Kuzulkurt ben de Esere aşık olmuşdum 😂😂😂 ah o zamanlar daha bende lisedeydim hiç kaçırmazdım bölümlerini ama şimdi YouTube den olması iyi değil ya sabrım yok izliyemiyorum 😂 TV iyi
Kuzulkurt Lavinia_ bende ileri sara sara izliyorum çok uzun geliyor sanki ama sonrasında güzel olabilir diye izlemeye devam ediyorum birde sesi çok kısık ya 😂