BoncukunAnnesi Defnezzz Bence yaptıkça alışırsın sonra yapmadan duramazsın 👍 o kadar da iğrenç birşey değil ya
Yasak_elma Defnezzz Ağıza boşalmaya bende karşıyım igrenc degil igrenç ötesi bisey gerçekten🤮Ama duş sonra temiz bi oral fena değil bence😉😋
Akrep Yasak_elma prezervatifle nasıl yapılacak kız 😂 ağzına sokulmasını hiç hijyenik sağlıklı bulmadım kaygan değişik lateks sonuçta
Yasak_elma Akrep 😂😂Lateks makteks zevk sulu şeyden daha hijyenik ve iştah açıcı olduğu kesin😂😂Birde bunların meyvelisi kokulusu falan varya onlardan kullansa müg👌olur.Demokraside çağreler tükenmez😎😎
Balllllllll Defnezzz ben de yapıyorum ama şu falan gelmiyor gayet de iyi oluyor temizlenip yapıyoruz birbirimize tabi ben bazen para da alıyorum öyle yapıyorum kocama😂
TombulHatun Yasak_elma kız yapma zevk suyu daha az midemi bulandırır prezervatif nee onu ağzıma sokacaksam neden oral yapayım 😂
Yasak_elma Akrep et ete hertürlü deymesi gerekiyor katılıyorum 👌Aramızda kalsın prezervatifle oral yapılmıyor denendi onaylanmadı🙈🤫😂
Yasak_elma TombulHatun Hahhah😂Bikeresinde ben denedim hakkaten olmuyor 😂Hangi kafayla denediğimi bende bilmiyorum tabi birdaha böyle şeyler yapmadım😂😂🙈
Yasak_elma Adelin Kız olmuyor hiç igrenç oluyor en iyisi tertemizken yapmak onuda dozunda yapmak adam boşalana kadar sürdürmemek lazım iki firt çekinmi yetiyor zaten😉😋😂
Balllllllll Adelin hahahah evet bazen ama bi anda isteyince naz yapıyorum falan derken paraya geliyor konu ben de kapıyorum yani 😂😂gecen gün asla canım istemedi yapmam dedim bin lira aldım yaptım 😂😂
Tunaa Balllllllll tövbe estağfurullah rahmetli babaannem anlatmıştı yeni gelin geldiğinde mahalledeki kadınlar aklına girmiş kocandan para al sinemaya gidelim diye bizimki de tutmuş ilişki öncesi para istemiş dedemden iyi bi dayak yemiş. Nur içinde yatsın 😂😂😂
Adelin Akrep vallaha bilmiyorum ki bi kere kızlarla konu aromalı prezervatiflerden açıldı bende ne gerek var ya sanki bazı yerlerimiz tat alıyo dedim 😂onlarda oral yapmak için kullanıyoruz dediler ilişki için değil 🥲ben şok