Mecbur bekliceksin bi şey belli olmaz ki

Kanda hemen cikiyor dediler bana eczanede bugun iliskiye gir yarin belli olur demistiler

Selinakca iliskiye gir yarin belli olur demistiler

Canım bunu espiri olarak demişlerdir. Ne ara döllenecekte kana yansıyacakta belli olacak.en az 12 gün

Selinakca yanlış demişler önce hamilelik belli oluyor sonra sen ilişkiye giriyorsun. Yani hangi akla hizmet cahil eczacı bunu dedi bilemiyorum fakat nerde bunun döllenme süresi nerde bunun tutunma süresi. Az biraz mantık. Sen regl süreni bekle bacım

arman ya bana denilen bu bir kac eczane dedi hani birtane olsa tamam diyecemde bir kac yere aradim

Selinakca yazmadan edemedim canım bu bilimsel olarak bile imkansız bir şey bu denilen mantık dışı.illaki sende arastirmissindir bazi bilgileri boyle bir yazı okudunmu hic tabiki okumamissindir cunku imkansız.senin telasindan espiri gibi sordugunu dusunup ona gore cevap vermislerdir yoksa bir eczacininda bilgisi var.istersen gir internete arastir hic bir bilimsel aciklamalarda bunu goremezsin.bence biraz sakin olup regl donemine yakin test yapinca zaten cikacaktir

Selinakca doktorlar adetin 1 hafta geçmesini bekliyor ama işte biz hanımlar çok heyecan yapıyoru galiba