Sureyya bilgim yok ama sağlıklı bulmuyorum ben. Oradaki kaslara zarar verebilirsiniz ve bir süre sonra büyük tuvaletinizi tutmakta zorlanırsınız

Mucize2 çok doğru gerçekten kaslar kasılmasın diye yasaklamıştır ilişkiyi anal yapınca 2 Kat kasılıcak kasları haberi yok

Sureyya
Bence asla denemeyin tabi doktora sorabilirsiniz benim fikrimce çocuğa zarar gelebilir ve bu zevkinizden önemli değil. İnsanlar 9 ay boyunca birbirine elini sürmüyor. Biraz sabredebilirsiniz🌸
Ve dinende çok günah🫧

Sureyya rahim ağzına dikiş atılmış yani bebeğin için risk var ve sen ilişki mi düşünüyorsun Allah aşkına .

Sureyya Yargılamak için söylemiyorum ama bence şu an bebeğiniz cinsel ilişkiden önce gelmeli inancınız ne bilmiyorum ama islam dininde haram kadına arka yoldan yanaşmak hemde hem sizin sağlığınız için sakıncalı ilerde büyük abdestinizi tutamayabilirsiniz hemde aldığınız hazdan kasılacagınız için bebek için tehlikeli olabilir umarım kırmadan söylemişimdir 😇

Sureyya prezervatif önemli tabi onu takınca sorun olmaz 🤯 gerçekten ciddi anlamda sormadığını düşünmek istiyorum bunu insanlar gerekirse 9 ay birbirine yakınlaşmıyor zaten riskli gebesin ki dikiş atılmış bu durumda biz sorun olmaz desek bebeğini nasıl riske atıp yapacaksın pes 3 dklik zevkinizeden de mahrum kalın can taşıyorsun sen, Allah akıl fikir versin git eşini farklı şekilde tatmin et

Sureyya Bu soruyu bir de doktorunuza sorun isterseniz ne cevap alacaksınız.Birazda mantığımızı yürütmemiz lazım degil mi bazı konularda.Kendinizi kasacağınız için tabiki zararlı ki riskli bir gebelik için hele asla.Su dönemde bir takım zevklerimizi bir kenara bırakıp sadece çocugun saglıklı dogmasına ona zarar verebilecek en ufak bir ihtimalden bile korumaniz gerek diye düşünüyorum. Biraz gebeliğinizin çocugunuzun kıymetini bilin lütfen.